Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eros91

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Árulkodó nyomokA poloskairtást megelőzi egy alapos helyszini szemle, meg kell bizonyosodni arról,valóban ágyi poloska okozza-e a rejtélyes éjszakai csípéseket.A poloskafertőzöttség nyomait viszonylag egyszerű megtalálni, régi és kiterjedt fertőzöttség esetén. Árulkodó jelek például a fekete pontok…..
Eros91 2014.03.31 03:06:40
Kb 3 éve volt az első eset, éjszaka arra keltem h valami mászik rajtam stb. egyből sejtettem miről lehet szó. Kihívtuk a szakembereket akik ha jól emlékszem 2 szer is jöttek, én nem voltam otthon édesanyám intézett mindent.A panaszok megszüntek egész mostanáig, pár hete halottam a hírt hogy az alattunk lévő családhoz már 4.re jöttek irtani.Édesanyám elköltözött ugyhogy elfoglaltam a nagyszobát ahol rendszerint mélyen aludtam...gondoltam én mert keményebb az ágy... egy frászkarikát! Egyik nap hölgyvendégem volt és sokáig fentmaradtunk, amikor este a lakásban közlekedtem észrevettem egy ilyen csodás jószágot amit azonnal meg is öltem. Ami nagyon nyugtalanít az az hogy a fürdöszobában, konkrétan a fürdökádba találtam egy kicsivel nagyobb példányt( igen nagyobb de biztosan poloska volt, megismertema formájáról és arról hogy elég sok piros színű vér foylt ki belőle...) miközbe ezt a kommentet írom a számítógép asztalomon futkározott egy...
A következőka kérdéseim:
Milyen eséllyel közlekednek a kis rohadékok a szellőzőn át,és milyen eséllyel jutnak át egyik panel lakásból a másikba?Feltételezve hogy nem járkálok át egyetlen másik lakásba se és más se ide.
Ha az alattunk lakó nem írtja ki az övéit akkor nem mind1 mit teszek? Ugyis újra bejutnak ahogy most is történt.
2db hősugárzóval vajon fel tudom izzasztani a szobát 50 fokra hogy megdögöljenek?Ha igen beszerzem őket.
Egyből a baldachin jutott eszembe... gondoltam hadd éhezzenek, de megcsíptek nappal a számítógép előtt ülve, ugy hogy azt észre se vettem.Most akkor ez se megoldás ugye?
Elég sok a fabútorunk, az én szobám ahol eddig a panaszok nagyja jelentkezett a következőkből áll: 1 db kiságy, 1 nagyméretű fa íróasztal ami nem mai darab mellékesen jegyzem meg, 1 db komplett szekrénysor.A konyhába faborítású a fal, az ajtónk szintén fakeretes, valamint a nagyszobába nagyasztal és 2 szekrénysor is van fából. Őszíntén mit tegyek?végleges megoldást akarok? Mit csináljak? ( lottózni lottózók már, valami biztosabb megoldást keresek)
Eros91 2014.04.17 16:41:32