Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kolbinnyó

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Párbaj van, így Lilu és Bencus ketten a színpadon, 46-54 százalékon áll a fantomképek csatája. Üvöltést várunk, a stúdióba beterelt közönség és az egykori vellalakók is erre hangoltak. A villában Debil és Traktoros egymást kurvaanyázza a szokásos megmondás-feladatban,…..
Kolbinnyó 2014.05.04 23:19:02
@Szentpeter: Az Olaszoknak történelmileg annyi közük van a cigókhoz, mint a Magyaroknak, ha nem hiszed,akkor ülj vissza az iskola padba. Az hogy miért képzelik magukat olasznak?Rejtély, de kérdezd meg őket, talán mert a legközelebbi mediterrán népcsoport földrajzilag,és annyi szépet adtak már a világnak...Mi magyarok meg szeretjük azt hinni,hogy az egyik legélesebb eszű nép vagyunk, világviszonylatba pedig nem vagyunk benne a top 10-ben sem, akkor valahogyan mindenki cigánykodik nálunk is?:)
Ha egy témához nincs kellő ismereted legalább f@szságokat ne terjessz , rendben? Köszi
Csudálatos látképpel nyitunk. Azt sejthetjük, hogy ótvar egy görényszag lehet abban a putriban, ahol ezek laknak, de a búcsúbuli után okádék módon otthagyott üres üvegek, lerúgott csukák és más dolgok. A reggeli villanykapcsoláskor Zsóti inkább a szemére helyezi a szaros…..
Naszóval párbaj. A stúdióban minden eddig kiesett agyhalott és Gyúrós Jóska és persze üvöltenek, mintha kötelező lenne. Lilura egy olyan ruhát adtak, amire ráöntötték a világ összes festékét egyszerre, és a szokásoktól eltérően nem a szemát kihangsúlyozó sminket kapott,…..
Kolbinnyó 2014.03.30 22:33:28
@faszent: Csak mert 80-20 %-al visszajött még nem biztos, hogy megváltja a világot:)
Lehet nem mindenkinek szimpatikus, hogy bagzó macska módjára viselkedik, és ha nem kap muffot,megdugja Zsoltit,csak öltözzön hastáncos ruhába,nem számít.
Aurélió a f@szlóbálástól az állandó picsogásig mindennel támadható, ReTekék vajon szeretnének egy olyan nyertest,aki ezekből lett híres? Ha meg van rendezve az egész ,akkor inkább a főszerkesztő most monnyon le'
Kolbinnyó 2014.03.31 08:16:42
@XO: Megszakadt akkor Aurelius Nostradamus jóslási sorozata rip.!