Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Petra és Judit

11 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szépségápolás Ajakápolás 2014.05.06 17:41:15
Mai posztunkban az ajakápolás fontosságáról írunk Nektek. A test többi részéhez hasonlóan az ajkunkon is öregszik a bőr és mivel itt még vékonyabb bőrréteg található, ezért nagyon fontos, hogy ezt a területet is megfelelően ápoljuk, főleg a téli hideg és a nyári erős…..
Szépségápolás Pattanások ellen 2014.05.02 18:34:50
Sziasztok! Mai posztunkat elsősorban a tiniknek szánjuk, hiszen leggyakrabban ebben a korban jelennek meg az arcbőrön a nem kívánatos pattanások. Most leírunk nektek pár otthon is könnyen elkészíthető ecsetelős krémet, mellyel elősegíthetitek a pattanások gyors eltüntetését.…..
Kedves Olvasóink! Hamarosan itt a bikiniszezon, ezért gondoltuk, hogy összegyűjtünk Nektek 1-2 hasznos módszert, ami segíthet eltűntetni a nem kívánt narancsbőrt. A narancsbőr megjelenési helyei főként a comb, a fenék, a has, a csípő és a tricepsz. A kezelés során az a…..
Kedves Látogatók! Elengedhetetlennek tartjuk, hogy ne írjunk bejegyzést az általunk leginkább kedvelt termékről, a Nivea in Shower Body Milk-ről.  Valószínűleg Veletek is gyakran megesik, hogy zuhanyzás után már nincs kedvetek testápolót használni vagy éppen nincs időtök…..
Kedves Látogatóink! A mondás úgy tartja: "A szépség belülről fakad". De vajon ez mennyire igaz? Nos, a Dove legújabb reklámfilmjében erre most választ kaphatunk. A Dove-tól ugye már megszokhattuk, hogy mindig erős kampányvideókat hoznak létre, azonban ehhez a mostanihoz mi alig…..
Kedves Látogatóink!Biztos mindenkivel megesett már, hogy voltak rosszabb napjaitok az életben és amikor a szépségápolásra került sor, akkor elkövettetek egy-két apróbb hibát. A külsőnk sok mindent elárul lelki és tesi állapotunkról, ezért érdemes elegendő időt szánnunk arra,…..
Sziasztok!Ma két házilag könnyen elkészíthető testradír receptet osztunk meg Veletek. Roppant egyszerű az elkészítése és mégis hatékonyan segíti a bőrt a megújulásban. Ajánlatos hetente legalább egyszer használni, mivel ettől lesz puha és selymes tapintású a bőrötök.…..
Szépségápolás Körömápolás 2014.04.13 21:02:04
Következő posztunkban a körömápolás fortélyait mutatjuk be nektek. Azzal biztosan ti is egyetértetek, hogy az ápolt körmök nagyon fontosak, hiszen körmeink sok minden elárulnak egészségügyi is lelki állapotunkról. A körömápolást pár lépésből Ti is könnyen…..
Kedves Olvasóink! Mai posztunkban a ricinusolajról írunk Nektek, ami által hajunk akár heti 2 cm-t is növekedhet. Rettentően olcsó (500 Ft/dl) és könnyen beszerezhető bármely patikában. :) Ezt a terméket csak kis kiszerelésekben tudjátok megvásárolni. Egy használatra legalább…..
Első bejegyzésünkben egy házilag készíthető lisztpakolást ajánlunk Nektek, mely csodaszerként hat minden bőrtípusra és egyből észrevehető, hogy az arc szinte azonnal felfrissül tőle. Mindehhez csupán 2 könnyen beszerezhető hozzávalóra lesz szükségetek: 2 teáskanál…..