Regisztráció Blogot indítok
Adatok
remitenda

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Négykézláb puccsitok a vizsgálóágyon.  A doktornő folyamatosan exkuzálja magát a megalázó pozíció miatt, de én inkább amiatt az 5cm hosszú tű miatt aggódom, amit a gátamon keresztül belém készülnek szúrni. Fáj, természetesen fáj, de az egész csak pár másodpercig…..
„Recidivára nagyfokban suspect 43x40x40mm átmérőjű terime” Nem tudom mire számítottam.  Azt éreztem, tudtam, hogy van ott valami, mégis meghasadt a föld alattam, amikor megláttam az eredményt, és zuhanni kezdtem.  Valaki adjon nekem valamit, amibe kapaszkodhatok!  Valaki mondjon…..
remitenda 2014.05.30 17:43:59
@OKleo: 100%ban egyet értek veled !!! A rákszűrésre járás önmagában semmire sem garancia !!!! Én 2012 decembere óta jártam orvostól orvosig, hogy találják meg a panaszaim okát! A 2013as év azzal telt el, hogy bebizonyítsa az orvos hogy a P3as eredményem nem jelent semmit. Végül 2014 februárban VÉLETLENÜL derült ki, hogy méhnyakrákom van.... de még akkor is csak küldözgettek ide-oda, míg aztán apukám rátalált arra az orvosra aki azonnal tett is valamit..... Tehát tényleg minden a JÓ orvoson múlik.... ha újra kezdeném, ma már a panaszaimmal célirányosan egy ONKOLOGUS nőgyógyászt keresnék !!! Olyat , akit ilyen bajban tapasztalt betegek ajánlanak...nem bíznám magamat a TBre !!! ezt csak okulásul írtam le !
Zsófi ! Mi van veled ?
Már egészen úgy tűnt, hogy az élet megy tovább.  Jöttem, mentem, elfoglaltam magam.  Pilates-ra jártam, gyerek szobát dekoráltam.  Dr. U azt javasolta, hogy felejtsem el az egészet és menjek vissza dolgozni.  Erre készültem.  Kicsit kipofoztam az önéletrajzomat a Profession.hu-n…..