Regisztráció Blogot indítok
Adatok
józan ész 2014

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenkinek van pár storyja az éjszakából, hogy akadnak össze képzetlen, képzettebb, vagy hordában vonuló arcok pár pillantás, vagy keresetlen szót követően és okoznak akár komolyabb fizikai sérüléseket. A támadó és áldozat kilététől függetlenül minden képzett…..
józan ész 2014 2014.03.29 21:46:17
Valóban derüljön ki az igazság! És amit „eragon17” maszlagnak nevez az a 2012. évi C. törvény a Büntető Törvénykönyvről. De, ha már itt tartunk, akkor ennek a törvénynek van egy másik paragrafusa is, amit érdemes megszívlelni és betartani!
272. § (1) A tanú, aki hatóság előtt az ügy lényeges körülményére valótlan vallomást tesz, vagy a valót elhallgatja, hamis tanúzást követ el.
Hogy ezek csak a mesében érvényesülnek? Határozottan állítom, hogy nem és ezalól ez a falu sem húzhatja ki magát!
A törvények betartása és betartatása minden magyar állampolgár kötelessége. Ha ez ebben a közösségben nem működik, akkor ott nagy a baj.
Tisztelt „eragon17” és a hozzá hasonlóan gondolkodók!
Az Önök fejében valami nagy káosz van. Nem Önök döntik el, hogy mely törvények alapján kell élni! Vagy ebben a közösségben így lenne?
Nem feltételezem, de azt már jól látom, hogy ennek a falunak van egy törvények felett álló magja, akik sem Istent, sem Embert nem tisztelnek. Hogy nem mernek az igazság mellett kiállni az ott lakók, annak valami oka kell, hogy legyen! Talán féltik a családjukat, magukat?
Egy falu közössége miért nem tesz ez ellen semmit?
Mindenhol léteznek szervek, akiknek kötelességük az ilyen és hasonló esetekkel szemben fellépni! Csak néhányat példaként: Polgármesteri Hivatal, Egyház….
Nem eltusolni kell a dolgokat, hanem kiállni az igazság mellett. Feltételezem, hogy a lakosság nagy része tisztában van vele, kik ezek az elkövetők és nem tesznek ellenük semmit? Cinkosságot vállalnak inkább? Szégyenletes!
Ez azonban nem az első eset ebben a faluban! Szórakozni járók jól tudják, hogy ez a sokadik.
Hogy egy hőzöngő fiatalokból álló bandát nem lehet megállítani? Ez hazugság! Már csak azért is derüljön ki az igazság, mert nem tudni ki lesz a következő kiszemelt áldozat és az túléli-e a verést.
Hogy szó, szót követett? Ennek a megoldása, hogy banda szellemben aljasul letámadom és addig ütöm, rúgom, amíg mozog?
Milyen a lelkivilága ezeknek a fiataloknak? Na, itt az ideje megálljt parancsolni nekik, amíg talán nem késő! Ne várjanak ölbe tett kézzel addig, amíg valaki belehal a verésbe!
István most hála Istennek megúszta! Köszönhető kisportolt szervezetének, az azonnali orvosi segítségnek és néhány józan gondolkodású barátnak.
Hogy Ő kit ütött vagy lökött meg verés közben? Küzdöttek már Önök az életükért? Biztosan nem, akkor ennyi baromságot nem írnának le!
Az életösztönünk diktálja azt, hogy védjük magunkat, hadonásszunk, üssünk a felénk közeledők felé, hangot adjunk fájdalmunknak. A fejet ért ütés vagy esés miatt sokkot kapva nem vagyunk tudatában annak, hogy ki a felénk közeledő. Ilyenkor természetes, hogy mindenkiben az ellenséget látjuk.
Visszatérve Istvánra. Felhívom a hazugságukba már belekeveredő, bűnösöket támogató lakók figyelmét, hogy István küzdősportoló és edző. Tehát, ha ő kezdi a verekedést, akkor az első ütéseitől elterülnek a körülötte állók és nekik valóban orvosi segítség kell. Ebből sem gyanítanak semmit?
Hogy drog hatása alatt volt? Felháborító következtetés!
Egyedül Ö tudja kórházi teszteredménnyel igazolni, hogy tiszta volt.
Nos, ez kikívánkozott belőlem.
A Verőlegények most legyenek bátrak! Vállalják fel tettük következményeit és ne sumákoljanak!
A falu vezetői és lakói fogjanak össze és gátolják meg a hasonló eseteket! Talán csatlakozhatnának Wágnerné Bodó Judit mellé!