Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fürkész

9 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A közelmúltbéli RKC II-es képzés alatt kaptunk egy kis időt, hogy interjút készíthessünk Pavel Tsatsouline-nal, a kettlebell meghonosítójával a nyugati világban. Pavel nagyon barátságos és közvetlen ember, és még mielőtt bármit is kérdezhettünk volna, megfogatott velünk két…..
Callum Keith Rennie-ről a jóisten sem mondaná meg, hogy ötven éves, pedig veterán kanadai színész idén szeptemberben éri el az ötödik ikszet, vagy hogy is szokták ezt mondani. 1993 óta van a szakmában, bár a színészet már 25 évesen érdekelte, viszont pár közepesen sikeres…..
A kereszténység és a pápaság történelmének megértéséhez nélkülözhetetlen a történelmi események ismerete, főként ha vizsgálódásunk középpontjában álló korszak egyre távolabb esik időszámításunk kezdetétől. A következő időszakot nem lehet I. Jusztinianosz…..
Két hete még csak pedzegették az iparági bennfentesek, hogy a jelenlegi, nyolcadik évaddal véget érhet a Fox egyik zászlóshajója, ma viszont már hivatalos az információ: a Variety bejelentette, hogy a 24 nem folytatódik tovább. Vége tehát Jack Bauer kalandjainak, a 2000-es évek…..
Kész, eddig vártam, és a következő napokban döntésre fogok jutni. Az iPhone 3GS és a Nexus One merült fel, mint lehetséges kiszemelt prédák. Az elmúlt időszakban egy sok pro és kontrát olvastam, hallottam mindkét telefonról. Ám továbbra sem tudtam nyugodt szívvel eldönteni,…..
Nem tudom, ki mit tapasztalt, de az én úgy vettem észre, hogy a hazai fejlesztőcégeket nem annyira éritnette a válság, mint például a hazai online média- vagy ügynökségi piacot. Az év során sok helyről rendszeres munkaerőfelvételről, növekedésről hallani a fejlesztőcégek…..
Fighter Erdei a legjobb tíz közt 2009.12.04 14:25:00
Legalábbis a volt szocialista országok jelenleg aktív bokszolói között. A tekintélyes Ring magazin blogjának aktuális tízes listájájára (hetenként állítnak össze ilyet, különböző szempontok szerint) Michael Rosenthal bokszszakíró közülük válogatott versenyzőket,…..
"Tisztában vannak azzal, hogy Fekete-Afrikába segélyt vinni nem veszélytelen?" - kérdezte az Afrikát többször megjárt angol tévés a bamakóba induló csapatot. Akkor vigyorogva rángatták a vállukat, kalandra készen, lelki szemeik előtt az ajándékoktól…..
Mauritánia erősen vallásos ország, és bár az ország vezetését sokan amerikabarátnak tartják, az iszlám szélsőségesek támogatottsága számottevő a lakosság körében.A kevés számú kalandvágyó turista bizonnyal megdöbben, amikor olyan tévécsatornát lát a hotelben vagy…..
A tavalyi Budapest-Bamakó-rali óta foglalkoztat a következő kérdés. Vajon miért van az, hogy jónéhány csapat már az európai szakaszon megfekszik?Ha olvastátok a híreket, voltak, akiknek már Magyarországon elromlott a kocsijuk, de Ausztriában és Olaszországban még…..
Az újév sok ember számára a fogadalmakról is szól. Csakhogy fogadalmaink nagy része az újévi másnapossággal együtt köddé is válik. Mit tehetünk? Például emlékeztethetjük magunkat fogadalmainkra. Még ez sem elegendő? A legjobb módszer, ha mások is tudnak fogadalmunkról, így…..
Fürkész 2008.01.16 00:49:30
Bocs, de ez nem a www.43things.com/ koppintása? Így átfutra az jutott eszembe.

Furcsa hogy az alkotók nem ismerik...
Több olvasónk is kérdezte, hogy mégis mennyibe kerülne elindulni a mezőnnyel Bamakóba.A futam oldalán ugyan megjelölnek körülbelüli számokat, intervallumokat, de úgy gondoltuk, egy valós példa többet segít az érdeklődőknek. Az alábbi adatokat egy tavaly induló csapattól…..
A tavalyi Budapest-Bamakó ralin néhány elkeveredett résztvevő furcsa konvojra lett figyelmes Marokkóban. Felmatricázott, rajtszámot viselő ütött-kopott angol autók tartottak velük egy irányba, az autókon a verseny logója: The Bamako Run. Kiderült, hogy egy évek óta megrendezett…..
Budapest-Bamako Bámészkodók 2008.01.12 10:05:00
Megkérdeztem egy töpörödött, nagybajuszú, vidéki kisnyugdíjas-külsejű bámészkodó bácsit, hogy mi a véleménye a versenyről. Elmondta, hogy ő a velorexet akarta látni, de akkora volt a tömeg, hogy nem fért oda. Kérdeztem, nem indulna-e a versenyen, mire kiderült, hogy…..
Beszélgettünk a tavaly egy tonnányi ajándékot Bamakóba vivő Asztroweb.hu csapattal az indulásnál. Elmondásuk szerint szomorú szívvel jöttek ki, mert már tavasszal befizettek az indulásra, feltuningolták a tavalyi autójukat, most mégis lemondtak az indulásról a…..
Budapest-Bamako Mentő Bamakóba 2008.01.12 09:24:00
A mentőautó telematricázva nem is hasonlít egy mentőautóhoz. Inkább mezei kisbusz két kék villogó lámpával a tetején. A vezető elmondása szerint tavaly nyáron vették meg az Országos Mentőszolgálattól, addig éveken át mentette az életet. Most telerakták műtéti…..
Az újságokban a Dakar lefújásával kapcsolatban megjelentek, és a hasonló útvonalon haladó Bamakóba menő futam szervezői által kiadott nyilatkozat közt érdekes ellentét feszül: "Az elhatározást meggyorsította a francia kormány döntése, amelynek értelmében nem…..