Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ningi

9 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
SZÓKIMONDÓ HOROSZKÓP!!! Gyenge idegzetűeknek és 18 év alattiaknak nem ajánlom! :P :D Kos: Hát te egy igazi pszichopata vagy! Téged bazd meg kényszerzubbonyban kéne fogva tartani a Gyorskocsiban! Állandóan üvöltesz, ha meg éppen nem pipacsvörös a hülye fejed, akkor lekarmol belül az idegbaj.…..
Ningi 2016.08.28 07:51:07
Amikor még "csak" két gyerekem volt, akkor, ha valaki azt mondja megoldható a gyerekek mellett a mozgás, az aktív sport biztos, hogy kinevettem volna. Egyik pici, másik kicsi mellett, a rajtam lévő húsz kiló feleslegnek könnyebb volt kifogást keresni, mint neki állni esténként tornázni. Fáradt…..
Előzmények: A fejlődés útján [...]Már egy ideje szerettem volna komolyabb súlyzós edzéseket végezni, de egyszerűen nem tudtam rávenni magam, hogy csak úgy besétáljak egy edzőterembe, pedig akkor már nem volt rajtam plusz húsz kiló felesleg. Egyszerűen tartottam attól, hogy…..
Ningi 2014.05.18 08:38:48
@Gekko: Ahány edző, annyi féle edzésterv, de érdekes, amire felhívtad a figyelmemet.

Az edző, akihez járok testnevélés szakon végzett, gyógytornász és emelett szerezte meg a különféle edzői képesítést. Szóval azt gondolom, hogy nem egy felkészületlen edzőt választottam, de mivel nincs összehasonlítási alapom...
Előzmények: Gumiszalagos edzés [...]Introvertált: Nehezen barátkozó, befelé forduló, a külső világtól elforduló. Pszichológia órán a tanár azt mondta, hogy ezek azok az emberek, akik az utcán lesütött szemmel mennek. Egy introvertált személyiségű ember nem tud egy…..
Előzmények: Otthon végezhető edzés [...]Ezt az edzést én +25 kg felesleggel kezdtem. Eleinte még a könnyűnek hitt gyakorlatok is megerőltetőek voltak, de csináltam és egyre jobban ment. Heti négy gyakorlatsorom volt. Rita úgy állította össze az edzéseket, hogy mindig…..
Előzmények: Otthon végezhető edzés [...]Elkezdtem futni, immár túlsúly nélkül. Könnyebb volt minden tekintetben. Biztos vagyok benne, hogy a gumiszalaggal végzett gyakorlatok során sokat javult az állóképességem is, ennek köszönhetően a futás már nem…..
Előzmények: A diétámról [...] Amikor az edzőm átküldte e-mailen a diétát és az edzéstervet, az volt az első, hogy összeírtam mire lesz szükségem. A diétához az egy hétre összeállított alapanyagokat írtam a listára, az edzéshez egy gumiszalagot. A gumiszalagot az…..
Ningi 2014.04.23 13:56:26
Előzmények: Túlsúly és a futás, meg a flabélos [...] A személyre szabott diéta 1500 kcal-át tartalmaz, hét napra lebontva. Egy nap öt étkezésből áll. Az ételek mellett grammban megadva, hogy miből mennyi fogyasztható és hány kalóriát tartalmaz. A kenyér ebben a diétában…..
Előzmények: Az első elhatározás - fehérje diéta  [...] A diéta mellett mozogni is akartam. Néztem különféle torna videókat, főleg a szülés utáni nem túl megterhelő testmozgás érdekelt. Akárhogy néztem, utánoztam nem tudtam azonosulni vele. Többször próbálkoztam a…..
Ez lennék én, vagyis inkább ez voltam én. A kép 2013 áprilisában készült. Ekkor a harmadik gyerekem 3 hónapos volt, én magam pedig 86 kg. Májusban már érett bennem a gondolat, hogy megváltoztatom az életem. "Le kell fogynom, mert a szomszéd csaj is sokat fogyott és milyen jól…..