Regisztráció Blogot indítok
Adatok
neteddeztvelem

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen, jól olvassátok, végérvényesen megszűnünk. Ez nem valamiféle ócska klikkelés szerzési trükk vagy hirtelen felindulásból elkövetett jajveszékelés. Még csak nem is arról van szó, hogy elköltözünk másik domain cím alá. Itt most végleges bezárásról lesz szó. Eme…..
neteddeztvelem 2014.08.18 20:42:19
Hát ne is haragudjatok, de ez az indok... Egy ismerősömmel közösen csinálunk egy honlapot saját domainen, saját php motorral, 0 segítség van az egészben.. Semmilyen anyagi támogatásunk sincsen, hirdetés sincsen az oldalon és mégis csináljuk. Néha kevesebben olvassák, néha többen, néha meginogunk és arra gondolunk, hogy tényleg megéri-e ebbe pénzt ölni, de aztán rájövünk arra, hogy egyrészt van x ezer látogató, aki szereti az oldalt, másrészt meg az, hogy semmi sem kötelező. Az oldalon van több szerkesztő is, senkinek sincsen kiadva, hogy hú írjál mert muszáj, nekünk sem. Ez egy hobbi oldal a saját szórakozásunkra kész. Ráadásul elég nagy tárhelyre is van szükségünk a különböző tartalmak miatt, szóval nem a legolcsóbb helyen bérelünk, nem kis pénzért, ami a saját fizetésünkből megy, de ez most részletkérdés.

Sajnálom, hogy te eljutottál arra a szintre, amikor már nem úgy gondolsz az oldalra, hogy a magad örömére csinálod a többiekkel, hanem úgy, hogy ha valaki fizet akkor majd talán. Egyedül azt nem értem, hogy miért. Lehet célszerűbb lett volna neked is tárhelyet fizetni meg domaint és akkor jobban átláttad volna, hogy mibe fektetsz energiát... Ha nincs kedved, ne csináld ennyi. De ez a hosszú szenvedés borzasztó volt... már régóta nem volt az a mirror ami régebben, de ha ilyen hozzáállással csináltad én azt mondom jobb is, hogy vége van most. Ettől függetlenül remélem, hogy 1-2 év múlva újraéled majd a blog még a régi lelkesedéssel itt, vagy egy általad fizetett tárhelyen és nem mondjuk a nagy halak aloldalaként fog megjelenni az, hogy a végtelenségig felismerhetetlenné és átlagossá váljon. Sajnos nagyon sok példa van erre mostanában és ez nagyon káros szerintem.