Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kitilthatatlan kommentelő

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fidesz szimpatizánsnak lenni ma nem éppen kellemes szabadidős tevékenység. Oda lett a csillogó szemű büszkeség, meg a Forradalmi Néppárt. Utóbbi átment jól jövedelmező vállalkozásba. A ma is lenépszerűbb magyarországi pártot rengetegen utálják, megvetik, így sokan már csak rejtőzködve…..
A miniszterelnök rendkívül visszafogottan már-már Mátyás királyéhoz hasonlította saját országlását. Ám a népmesékből tudjuk, hogy két dologban biztosan biztos különbözik egymástól a magyar történelem e két meghatározó figurája. Amíg ugyanis Mátyásnak az orra volt nagy, addig Viktornak a pocakjáról…..
kitilthatatlan kommentelő 2016.12.14 11:09:15
@tpl: Egyetertek, ezeket az irasokat tenyleg csak azert jo olvasni, hogy lassa az ember a libbantak szanalmas vergodeset, megnyugtato hogy 6 ev utan, meg mindig csak ennyit tud a baloldal. 18-ban mennek a levesbe.
Manapság népbetegségnek számít, hogy aki egy kicsit is jól néz ki, arra rögtön ráaggatják a „cuccal könnyű” jelzőt. Nem mellesleg azzal sem olyan egyszerű, nélküle pedig kifejezetten nehéz marha jól kinézni. A versenyzésről már nem is beszélve. Ahhoz, hogy bárkit ezzel vádoljunk, sokkal többet kell…..
Számos lekicsinyítő és becsmérlő megnyílvánulás után elérkezettnek éreztem, hogy egy más perspektívába helyezzem a független pénzügyi tanácsadókról szóló történetet. Fikázni a legkönnyebb, mert a tízmillió csalódottak országában még nagyon utángondolni sem kell. Elég ha leírjuk egy mondacsinált…..
kitilthatatlan kommentelő 2015.07.24 13:02:09
Lance Abernethy, új-zélandi mérnök valószínűleg a világ legkisebb (akkumulátorral) működő fúróját tervezte meg és nyomtatta ki. A fúró magassága 17, szélessége 7,5, hosszúsága 13 milliméter. A nyomtatáshoz PLA-t használt. Abernethy elmondta, hogy hamarosan belevág egy…..
kitilthatatlan kommentelő 2015.04.22 20:31:02
Mi az, amit érdemes tudni a szőrös kis kedvencekről, de eddig elkerülte a figyelmetket? Az alábbiakban pár pontban összeszedtem, mi az, aminek ismerete szerintem elengedhetetlen a "hatlábúaknak" Ezeket jórészt a saját bőrömön tapasztaltam, tanultam meg, sokszor nem kis…..
Számtalan tévhit forog a köztudatban a helyes táplálkozásról, nincsen könnyű dolguk azoknak, akik szeretnének mindent megtenni egészségük megőrzéséért. Ezúttal az édességekkel, nassolnivalókkal kapcsolatos hiedelmekből válogattunk össze egy csokorral.   1. A cukor fogszuvasodást okoz Önmagában a…..
A miniszterelnökség közleményben sérelmezte, hogy az újabban televíziózásszerű tevékenységgel kísérletező RTL Klub Orbán Győző gyanús vagyongyarapodásával foglalkozott. A kormányközlemény a szokásos cinikus panelekkel próbál manipulálni: „A Kormány álláspontja…..
Fotó: Flickr/jacinta lluch valero Ti mit tennétek, ha 1925-ben születtetek volna egy szegény spanyol parasztcsaládban. A spanyol polgárháború megszakította volna a tanulmányaitokat, majd mélyen vallásos édesanyátok annyira átplántálta volna belétek az istenhitet, hogy a…..
kitilthatatlan kommentelő 2014.06.14 16:21:13
A Ténytár korábbi elemzésében már rámutattunk arra, hogy a 2012-es PISA-vizsgálat eredménye alapján negatív folyamatok indultak el a magyar oktatásban. Szóltunk arról is, hogy a magyar oktatás teljesítményének romlása különösen feltűnő, ha a térség legsikeresebb…..