Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Swamm

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC Juniorok A Hét képe! 2008.03.19 10:19:00
Ma kaptam egy elég érdekes képet, amit joggal nevezhetek a Hét képének!Figyelem! Csak erős idegzetűek lépjenek tovább! ..
Swamm 2008.03.19 18:50:35
Gergő a Crashdayben nem igazán tudta, hogy most örüljön, vagy szomorkodjon? Vagy egy fős versenyen vett részt? Barna a Need for Speed MW-ban egy igen szerencsétlenül ültetett fát vett észre. Szintén a NFS-ben DanN egy sofőrt látott, aki útközben elhagyta testének felét.…..
Bár konzolokkal nem nagyon foglalkozom, kár volna kihagyni, amit PoisonChihuahua (emberek milyen neveket tudtok kitalálni???) küldött a Timeshiftből. Szeretjük a happy-hullákat! Tekerjétek fel kedvenc metálbandátok zenéjét és nézzétek meg a klipet: Az adott headbanger egyébként…..
Íme a játékot bemutató videó első része. Nagyban hasonlít egy már korábban bemutatott játékra, igaz itt már kapunk sisakot, de a terpeszek még ugyanazok. A többi marhaságról nem is beszélve. A játék az elején azt írja, hogy 2007, interneten is találtam erre utaló infókat,…..
Swamm 2008.01.05 19:16:51
Nerd barátunk kiad egy több részes karácsonyi részt, az első a Home Alone 2-vel foglalkozik. Nem az, amit én mutattam be egyszer (bénán). Bevallom őszintén, annyira nem nevettem, de nem azért, mert a videó lett volna rossz, hanem már nem volt olyan meglepő a játék, mert Visor…..