Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sebimatt

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt Vikingek 1x06-07 (+18) 2014.05.15 09:00:00
A váltságdíj Aelle királyhoz fivére, Aethelwulf érkezik látogatóba. Gyors formaságok után kiderül, hogy a király serege kész és éppenséggel öccsét szeretné annak élére állítani. Az persze marha nagy megtiszteltetésnek veszi a dologt, mire az egyik nemes kijelenti, hogy nála…..
Kedves hogyvolt olvasók! Akik követik a Feketelista vagy a Vikingek beszámolóit, nyilván konstatálták , hogy az elmúlt két hétben egy új rész sem került feltöltésre. Ennek legfőbb oka, hogy az érettségi miatt sajnos nem igazán jutott rájuk rendesen időm, azonban most, hogy ennek…..
hogyvolt Vikingek 1x06 - A temetés 2014.04.28 11:00:00
A mai epizódot a kattegati csarnokban indítjuk. A Jokerként vihogó Flokit hozza épp két martalóc, akik bejelentik Haraldsonnak, hogy Ragnartól hozott üzenetet. Floki szót kap és Ragnar nevében kihívja a Jarlt párbajra, majd hozzáteszi, hogy ha elutasítja, örök életére szégyenben…..
A mai részt az FBI egy olyannyira titkos fogdájában kezdjük, hogy még helye sincs kis planétánkon. Egy szövetségis arc érkezik egy bőrönddel, amire csak egy sokatmondó „Reddington” cédula van ragasztva. Kedvenc bűnözőnk komótosan magára ölti elegáns hacukáját, majd…..
Múlt héten ott hagytuk abba, hogy kezd kiéleződni a viszály Rangar és Haraldson Jarl között, most pedig meg is lesz ennek a következménye. Ezúttal a Jarl házánál kezdünk, aki éppen újszülötteket áld meg, de látszik rajta, hogy nincs nagyon ott lelkileg, mert a halott fiaira…..
hogyvolt Feketelista 1x01 - Pilot 2014.04.17 15:00:00
Technikai problémákkal ugyan, de elstartolt a Feketelista a Viasat3-on. A nyitójelenetben egy kalapos férfi vár az FBI épülete előtt. Valaki odaáll mellé és megjegyzi, jó érzés lehet újra otthon lenni. Majd meglátjuk. feleli a titokzatos alak és elindul az épület felé. Odabent az…..
A cím ellenére eseménydús és izgalmas epizódnak nézünk elébe, skandináv barátaink csúcsra pörgetik a fordulatszámot a mai részben, szóval vágjunk is bele! Angolföldön nyitunk, az előző részben épp csak megmenekült lovas nyargal keresztül városán, közben vikingjeink…..
A tengeren sikló knarral nyitunk. Viking barátaink mind elégedettek, tervezgetik, ki mihez kezd a jó kis zsákmánnyal, miközben a papok csak reszketnek, hogy a hidegtől, vagy a félelemtől-e azt nem tudni. Valószínűleg mindkettő. Snitt, ugrás a faluba. Bjorn éppen angolnákat (?)…..