Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nibelis.22

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naked Lydia A 2017.07.14 16:00:00
Nibelis.22 2017.07.16 16:59:28
Kevés hatékonyabb módja van az emberi kapcsolatok felégetésének, mint az, hogy pénzt adunk kölcsön a másiknak. Ráadásul egy amerikai felmérés szerint a kölcsönöknek csupán a felét fizetik vissza teljes egészében. A másik felét csak részben, vagy egyáltalán nem. Jó, mi?..
Elképesztő, hogy mennyire végletesen áraz a Wizz Air: sokáig iszonyat drágán próbálja rásózni a jegyeket a lúzerekre, hogy aztán az indulási dátumhoz közeledve majdnem nulláig vigye le az árat, hogy megtöltse a gépeket. Last minute rendszer újratöltve és kimaxolva. Írtunk már párszor arról, hogy…..
Nibelis.22 2017.04.22 09:36:12
@what.the.fuck: 1-2 hónapja májusra 12 ezerért volt oda-vissza.
Matchbox felújító VW Polo tuning 2017.01.31 19:56:26
Egy házi versenyre készítettem el az alábbi tuningautót, a verseny tematikája a racingboy, vagyis a fiatal srácok kevés pénzből megvalósított hobbituning csodái :) Olyan autót kellett használni, ami típusát tekintve egy népszerű, olcsó jármű. Nem sokkal a verseny előtt szereztem 200 Ft-ért egy…..
A mai teszt különleges, ilyen tesztalany nem terem minden bokorban. Magyarországon főleg, de még a világ többi országában is ritkaságnak számít a Xiaomi legújabb koncepció készüléke, a Mi Mix, ami az okostelefonok jövőjét képviseli egy személyben. Éppen ezért nagyon örülök, hogy sikerült szereznünk…..
Lassan három hónap telt el azóta, hogy Dubaiba költöztem. Rengeteg élmény ért, jók is, rosszak is. Szeretném egy picit összegezni, hogy milyen benyomások értek, és hogy hogyan ítélem meg ezt a helyet...
Reggel rengeteg nehézséggel kell szembenéznie az embernek: nem elég, hogy ki kellett mászni a meleg ágyból, indulni kell munkába, de még a kocsi szélvédője is lefagy. Ha a felsoroltak közül kettővel nem is lehet mit kezdeni, legalább az utóbbinál spóroljuk meg a kellemetlenséget. Ehhez nem kell más,…..
Az ókori Görögországban egy nagyon kegyetlen eszközt találtak fel a bűnösök megbüntetésére. A bronzbika egy üreges, bronzból készült bikaszobor volt, melyben elfért egy felnőtt ember. Phalarisz türannosz vezette be a szerkezet használatát, de előtte még letesztelte - a bika feltalálóján. A bronzbika…..
A Vernee Apollo Lite meglehetősen jó marketinget kapott, és bizony szüksége is volt rá, mert nagyon új gyártóról van szó. A jó marketing persze mit sem ér, ha a reklámozott termék egy hulladékszarfos. Nos, a Vernee esetében ilyesmiről szó sincs. Tökéletes telefon nem létezik, de a Vernee azért sok…..
Lett megint sok olcsó fapados jegy, immár őszre - ez eddig papírforma. De van néhány, amely annyira kirívóan jóáras, hogy szinte bűn kihagyni. Bulisziget, lüktető európai nagyváros, gyönyörű kora őszi riviéra és télen 30 fokot tudó tengerparti célpont. Van itt minden olyan áron, amennyiért…..
Nibelis.22 2016.07.31 14:57:31
@adt: Köszönöm szépen
Kína reputációja elég jó ebből a szempontból. Nem minden nap hallani veszélyes állattámadásokról, s ennek az oka is egyszerű: nem fordulnak elő gyakran.Kína magterülete meglehetősen sűrűn lakott, a nagyvadakat már rég kiirtották. Ami még megmaradt, zömmel a perifériákon fordul elő, s elvétve kerül…..
Nibelis.22 2016.06.27 01:55:40
@FigyL.M. 1 ideYEeeah: Öcsém,neked ehhez indok kell?
Az utóbbi néhány napban különösen erős volt a felhozatal az eszetlen butaságokat illetően. A kormányoldal maradandó emlékeket akart hagyni maga után, mielőtt elmennének szabadságra. Röhögjön és szavazzon!..
Jesse Shand egy átlagos internetes troll volt, aki ahol tudta csesztette a népet netszerte és mivel iszonyatos túlsúllyal küzdött, ezért gondolta, hogy ideje lesz móresre tanítani az általa oly' gyűlölt testépítőket is. Így keveredett el egy fórumra, amit a gyúrósok látogattak, de ahelyett, hogy az…..
Világszerte nagy vita robbant ki az idei Sports Illustrated fürdőruha-kiadványa mentén: összecsaptak „normál” és „plus size” modellek, kritikai érte a címlaplány Ashley Graham-et és Palvin Barbit is. Itthon a két ellentábort Sarka Kata és Nótár Ilona alkották. Na de kinek lehet igaza?..
Nibelis.22 2016.03.10 18:24:27
.
[FIGYELEM! Az alábbi írás irodalmi alkotásként olvasandó, valóságtartalma töredékes, a benne szereplő információk szándékosan el lettek ferdítve! Nem bátorít semmire, legfeljebb csak ironizál.] Magyarországon részben a szabályozás kiskapui miatt van annyi kamu 50-es, meg hát a kiskapus foci nálunk…..
Pártunk és kormányunk olyan lendülettel tekerte idén visszafelé a történelem kerekét, hogy a Szegedi Kattintós alig tudott egy lépéssel az események előtt járni. Mielőtt bárki értelmezni próbálná e mondat abszurditását, tisztázzuk: elsődleges célunk mindig az volt, hogy…..
Nibelis.22 2015.12.27 17:57:57
@Buchhalter: Konkrétumot szeretnél az elmúlt évekre?
Tessék néhány:
Nem kellene milliárdokért stadionokat építeni. Sem fűthető gyeppel, sem nélküle.

Nem kellene aztán ezeket a stadionokat iszonyú pénzekért üzemeltetni, ugyanis csak a rezsiköltség őrületes pénzeket emészt fel minden rohadt hónapban, mivel képtelenség nyereségesen, vagy akár csak nullszaldósan működtetni a létesítményeket.

Nem kellene azt hazudni, hogy majd mennyire jó lesz nekünk, mert a gyerekeink focizhatnak ezekben, mert nem focizhatnak. Ugyanis nem mindenki gyereke focista, nézőként is kevés embert érdekel ez a sport (vagy mi), ellenben néhány év múlva elkezdenek az épületek leromlani, amennyiben újból baromira sok pénzt nem költ rájuk az ország. A semmiből.

Nem kellene kisvasutat sem építeni másik marhasok pénzért. Főleg nem kellene stadiont ÉS kisvasutat építeni a mindenkori miniszterelnök kicsiny falujában. Már csak erkölcsi okokból sem.

Nem kellene családok tízezreitől elvenni a megélhetést azért, mert a jelenlegi kormány pár ezer csókosnak óhajtja meghálálni a szolgálatait trafikok formájában.

Nem kellene szétcseszni a munkaerőpiacot közmunkával, amikor jellemzően sok munkáltató kirúgja az alkalmazottait és közmunkást foglalkoztat helyettük éhbérért. Ugyanis nem csak a szemetet szedik közmunkások, hanem könyvtárakban, közintézménykeben, archíválási munkákon és még ezer helyen dolgoznak. Olyan helyeken, ahol lenne piaci munkahely, de a rabszolgamunka kelendőbb. Az a helyzet ugyanis, hogy a közmunkát én finanszírozom és mindenki, aki ebben az országban fizet adót.

Nem kellene Orbán Viktor szomszédjának látványosan elnyerni minden zsíros megbízást.

Orbán Viktor vejének sem kellene.

Egyetlen vezető politikus egyetlen rokonának, cimborájának, sporttársának sem kellene. Egyszerűen azért, mert gusztustalan is, nem csak erkölcstelen.

Nem kellene Andy Vajnának adni a kaszinókat. Mert gusztustalan és erkölcstelen.

Nem kellene megfelelő szakmai és társadalmi vita nélkül atomerőművet építeni. Nem kellene, de nem is lenne szabad titokban tartani a szerződés nem szakmai részét. Nemhogy nem kellene, hanem tilos lenne. Ugyanis mi fizetjük.

Nem kellene a Nemzeti Banknak vásárolgatni sem festményeket, sem kastélyokat, sem nyaralót anyu falujában. Ugyanis nem ez a dolga.

Nem kellene botrányos földpályázatokon a cimboráknak átjátszani a termőföldet akár olyan áron is, hogy évtizedek óta mezőgazdaságból élő családok ezrei maradnak föld és megélhetés nélkül.

Nem kellene ugyanezeket a földeket kiárusítani ugyanezeknek a cimboráknak.

Nem kellene milliárdokért a várba költözni.

Nem kellene százasával alkalmazni az államtitkárokat és államtitkár helyetteseket.

Nem kellene havonta milliókért Hegedűs Zsuzsákat, Habony Árpádokat, Andy Vajnákat, Kerényi Imréket rászabadítani az országra.

Nem kellene 50 milliárdot a Vajdaságba vinni, hogy a szerbiai gazdaságot támogassuk a magyar adófizetők pénzéből.

Nem kellene évente sokmilliárddal konszolidálni az egészségügy adósságát.

Nem kellene finanszírozni a KLIK semmire sem jó vízfejét.

Nem kellene további milliárdokért fenntartani egy torz, közmédiának nevezett propagandagépezetet.

Nem kellene engedni a gyanús ügyleteket, az uniós pénzek és a közvagyon szétlopását.
Hetek, hónapok óta eszkalálódik a menekült-válság Magyarországon. Minden józanul gondolkodni képes ember pontosan tudja, tudta (az állami vezetés rendelkezésére álló hírszerzési csatonáktól származó részletesebb információk nélkül is), hogy a nagy számú menekült nem…..
Barabás Richárd Ne féljetek! 2015.07.09 14:44:05
Hiszek abban, hogy nagyban felelősek vagyunk azért, milyen világot teremtünk magunknak. Minden egyes döntésünkkel hozzáteszünk valamit az életünkhöz, ahhoz az élethez, amelyet másokkal együtt kell eltöltenünk ezen a Földön. Éppen ezért felelősség van mindannyiunk vállán. Nem…..
Nibelis.22 2015.07.09 17:14:22
Isztambulban sétálva akaratlanul is piacokba botlottunk. Gyakorlatilag az egész belváros egy kirakodó vásár, ahol a ruhától elkezdve a kaján keresztül az elektronikai cikkekig mindent lehet kapni. Fűszerpiac (Mısır Çarşısı vagy Egyiptomi Bazár) Itt helyieket egyáltalán nem…..
Dubai egyike a 21. század legdinamikusabban fejlődő helyeinek, gazdasága sikertörténet, legalábbis amíg az olaj tart, de már gondolnak arra is, mi lesz, ha a kincs kifogy. Gazdaságát ma már legalább annyira a turizmus és az ingatlanpiac húzza, ugyanakkor utóbbi szakértők szerint…..
Nibelis.22 2014.10.14 08:31:18
Azt hiszik, hogy egy ekkora dögöt csak kompenzáló barmok vesznek? Ez egyáltalán nem biztos, lehet, hogy csak nyugalomra vágynak.    ..