Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Klára Garai

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Való világ negyedik szériájának harmadik helyezettje, a műsor vége óta leginkább csak botrányairól ismert Baukó Éva ellátogatott Pityinger Lacihoz, és a Dopeman TV-ben öntötte ki szívét sajátos stílusában. Nos, ha valaki azt hitte, hogy Boglyasfejű Éva az Alekoszos VV egyik…..
Klára Garai 2015.08.10 15:26:10
Hanna, Viktor (Perutek János) és Áron száll ki a napi mókából írja a Blikk, de az már nem teljesen egyértelmű, hogy a sorozatban terhes csaj, a Joe lánya szerepében megismert Hanna (basszameg, nem tudom a rendes nevét, kénytelen vagyok így hivatkozni rá) miért nem lesz látható a…..
A Való Világból az Éjjel-nappal Budapest egyik főszereplőjévé avanzsált Nádai Anikó nem azért hagyja ott a sorozatot, mert jobb melót talált magának, hanem azért, mert anyai örömök elé néz. Minden egyéb a Blikkben, itt. ..
Egy tévés-médiás konferencián, a Big Picture elnevezésűn két, a comment:comnak fontos dolgot jelentettek be, persze sok más minden mellett, de ezekkel nem foglalkozunk annyira behatóan, hogy érdemes lenne említést tenni róluk. Az viszont fontos, hogy az RTL II 2014 január 26-án…..
Klára Garai 2014.03.27 17:38:56