Regisztráció Blogot indítok
Adatok
larichs

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy remekül sikerült összefoglaló a szcientológiáról:http://konteo.blogrepublik.eu/2012/02/07/a-szcientologia-konteo/ ..
larichs 2012.02.07 20:13:34
Egyes híresztelések szerint még mindig nincs a helyzet magaslatán a CIB internetbankja, amióta fúzionált az Inter-Európával. Kimaradt a hardverbővítés vagymi?A díjnyertes internetbank még mindig csúcsformában van. Hihetetlen, hogy hónapok óta nem bírnak vele mit kezdeni... de…..
Földhöz ragadva Vega-e vagy? 2008.03.05 13:27:00
Előljáróban, tényleg a korrektség kedvéért, nem cikket írok, csak weblogot szeretnék. Megpróbálom a mindenkori véleményem megfogalmazni, nem kapok erre instrukciót, arról írok, ami eszembe jut. Ha jut. Múlt héten megpróbáltam leírni, hogyan szerettem bele a birkapörköltbe,…..
Amióta az ausztrál nagynénitől kapott valódi szőrmés koalamacim magától megmozdult a több száz beleköltözött molylepkéktől, különösen érzékeny vagyok a kis rohadékokra. Gourmand levelét, milyen véletlen, a szombat reggeli müzlizésem közben kezdtem el olvasni és mire…..
larichs 2008.02.25 21:11:09
A Homár könnyen röhög az online boltokon, amikor az ország vezető bankja rengeteg, általában ügyfélszolgálaton dolgozó munkatársának sincs fogalma mit miért csinál, illetve ha nem csinál, kihez miért hova kellene fordulni. István bankkártyáit elkavarta az OTP, de nem is ez a…..