Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mrs Pumpkin

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A piacon az eper gyönyörű és már több mint 30 fok van. Mi mást is lehetne enni, mint egy hideg, hűsítő eperkrémlevest...   Hozzávalók: 50 dkg eper 1 l rizstej 2 dl kókusztejszín Ízlés szerint tehetünk még bele nyírfacukrot, de ez elhagyható. Az epret jól megmossuk,…..
Egy szép nyári napon megelégeltem, hogy már megint literszámra cipelem haza a méregdrága rizstejeket és kókusztejszíneket. Azelőtt hallottam már a gabonatej főző gépekről, de valahogy idegenkedtem tőlük és hát mi tagadás nagyon borsosnak találtam az árukat is. Így hát arra…..
Mrs Pumpkin Gesztenyegolyók 2015.05.26 22:55:32
Íme egy újabb, egyszerű és gyors recept. Tökéletes akkor, ha vendégeket várunk, hisz már előző nap el lehet készíteni a golyókat, utána csak hűtőbe kell tenni és várni amíg összeérnek az ízek. Hozzávalók: 25 dkg fagyasztott gesztenyepüré…..
Kisgyermekes anyukaként sokszor nem marad időm arra, hogy több lapos sütikkel vagy tortakölteményekkel kápráztassam el a családom, viszont a desszert elengedhetetlen, főleg akkor, ha kint csöpögős, szeles idő van és csak egy kis szívmelengető édességre vágyik mindenki. Egy ilyen…..
Mrs Pumpkin 2015.05.26 22:22:32
@micsoda?: A blog célja elsősorban olyan receptek megjelenítése, melyek cukor-, glutén-, illetve laktózmentesek, hogy bárki nyugodtan fogyaszthassa ezeket az ételeket. Sajnos a hozzávalók megszerzése nem mindig egyszerű, ezért dolgozunk egy olyan webáruház létrehozásán, ami bárki számára lehetővé teszi ezek beszerzését.
A fogyasztói magatartás egyértelműen azt mutatja, hogy csökkent a tej és tejtermékek kereslete. A Tej Terméktanács által közzétett jelentés szerint a hazai tejtermelés is alábbhagyott az utóbbi néhány évben. Számszerűségét az alábbi grafikon mutatja. Az egy főre jutó tej-…..
Manapság egyre több ember véli felfedezni magán a tejcukor-érzékenység tüneteit és emiatt csökkenti  a tejtermékek fogyasztását. Annak, hogy a betegség egyre nagyobb arányban jelentkezik a lakosságnál több oka is lehet. Egyrészt sokkal egészségtudatosabban élünk és ha bármi…..
Ha megkérdezik az embereket mi a legfontosabb az életükben nagy részük azt válaszolja, hogy az egészség. Fiatalkorban vagy legalábbis az első kórházban eltöltött napig még nem biztos, hogy ez a vélekedés teljesen tudatos, mivel a jó közérzet természetes, de hamar rájövünk,…..