Regisztráció Blogot indítok
Adatok
I beleive in fitness

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ez a bejegyzés két részből fog állni: Az első részben elmondom nektek, hogy egy átlag fiatal (amilyen ugye én is voltam), hogyan "kényszerül" abba a helyzetbe, hogy elkezdjen komolyabban foglalkozni teste fejlesztésével. A második rész pedig arról fog szólni, hogy mik azok a…..
I beleive in fitness 2014.04.25 11:18:23
@Physim31419: Ajánlom figyelmedbe a leges legelső posztomat, ami kikerült erre az oldalra. Ebben elmondtam, hogy ezt az oldalt én csinálom, őszinteséggel, teljesen magamat adom vissza benne. Mellesleg ahol csúnya szavakat használtam, ott sajnos nem lehet enyhébb kifejezést használni az adott személyre, vagy pedig gyakorlatra. Sajnálom, én ilyen vagyok. Üdv, Ádám
I beleive in fitness 2014.04.25 11:22:09
@belekotty: Köszönöm szépen, rendben, mutasd meg a fiadnak, hátha tetszeni fog neki! :) Ha már egy fiúval megismertetem a testépítést, és nem vág bele hülyén mint én, akkor már megérte :)

Amúgy a fokozatosság a következő írásomban fog megjelenni, úgy éreztem, ez megérdemel egy külön elemzést, ezért nem foglalkoztam ebben a cikkben ennyit vele. Az is érkezik egy 2 napon belül.

Szép napot, Ádám
I beleive in fitness 2014.04.25 11:24:13
@Gour: Így van, ebben teljesen igazad van. A fokozatosságnak egy teljes cikket szántam, ami 2 napon belül fog kikerülni az oldalra. Mert szerintem az egyik legnagyobb hiba, amit te is írtál, a túl nagy változás, és motiváció elvesztése. Köszönöm a kommentet!

További szép napot!

Ádám
  Na szóval az egész történetem ott kezdődik, hogy nekem édesapám veterán katona. Volt kint annak idején irakban is, tehát egyenes út vezetett a sportok felé. Esélytelen, hogy én valaha is  focista legyek, énekes vagy táncos. Igen édesapám kicsit lenézi őket, de egy katona…..
Üdvözlök mindenkit szerény kis oldalamon!   Major Ádám vagyok, 22 éves. Blogom célja, hogy bemutassam nektek a testépítés sportot, ahogy egy teljesen átlagos srác látja, valamint hogy hogyan tudtok érvényesülni profi segítség, bármi nélkül. Elöször megmutatom nektek, hogy…..