Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A Szupergonosz Nap

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A világ még nem készült fel tündérország pocakos focihuszárnak magasan szárnyaló, turulmadaras, kétharmados, stadionalapú jobban teljesítésére. Az a kétmillió rezsicsökkentési örömtáncot járó, trafikban vásárló, nem magánnyugdíjas, nemzeti egységes választó ért…..
A Szupergonosz Nap 2014.05.16 09:29:54
@Dr.Korász: Atyavilág... remélem azért feltűnt, hogy a világ nyugati részén mindenki a fejét foga a fidesz (szigorúan kisbetűvel) húzásaitól. De gondolom ők is a kőbányai lakótelepek sikátoraiban nevelkedtek. Na mindegy.
"Ecce homo"...aki képes benézni a demagóg-atyáskodó-populista füstbombákat és/vagy a haveri kör tagja és kapott egy csontot a levesből. Javaslom, hogy 4 év múlva is legyen ennyire eltökélt, mert lehet, hogy Maga lesz az egyetlen szavazójuk.

(Amúgy a "Dr. Korász" névben a "dr" remélem csak valami öntömjénező fricska, mert ha ilyen embernek adnak doktori címet, akkor én azonnal kérek kettőt.)
A Szupergonosz Nap 2014.05.16 16:06:48
@Dr.Korász: Az Ön által linkelt cikk nem nagyon értem hogy jön ide. Ennyi erővel Medvecki Ilona kivillanó fülcimpájáról is mutathatott volna.

Tipikus orbáni demagógia, hogy aki ellent mond az ő szavának, az egy önmagából kiforduló liberális/komcsi/náci állat, akinek a célja a nemzethalál.

A fidesz olyan, mint egy pökhendi , önző kisgyerek és ez már a 2006-os választás utáni fröcsögő-duzzogó retorikájukban is egyértelműen megvilágosodott.
A Szupergonosz Nap 2014.05.16 21:15:30
@s: Jogos. Ahogy elnéztem nem smittpali volt az egyetlen és tartok tőle nem is az utolsó. Jó, ha gyorsan sorba állok...