Regisztráció Blogot indítok
Adatok
forcaporto

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ki mondta, hogy a fapadosok mind ugyanolyanok? Olcsók, de szarok? Dehogy. Az egyik ebben jobb, a másik abban, az egyik ezzel szívat, a másik meg mással. Ha a tervezett útirányon van konkurenciaharc, ezeket az apróságokat érdemes figyelembe venni. Kis összegzés szilveszterre, tapasztalati…..
forcaporto 2016.01.05 08:46:51
@AirFrance KLM: utaztam már Air France-szal, KLM-mel és fapadosokkal (minden esetben turistaosztályon), nem tapasztaltam jelentős különbséget. Egyetlen plusz az Air France lazacos szendvicse volt:) Azért a Kispolski és a Grand Cherokee kényelmi fokozata között fényévekkel nagyobb a különbség mint egy fapados és egy nem fapados között (hangsúlyozom turistaosztályról beszélek).
forcaporto 2016.01.05 08:58:23
@Ciprusi Utazók: egy márciusi isztambuli járatra 23 kg-s csomagot 4750 Ft-ért foglaltam (irányonként) a wizz-nél. Rómába a Ryanairnél 5100 Ft koratavasszal a feladott 15 kg-s csomag. (Nagyobb távra persze több, Dubaiba 9000 körül volt tavaly) Tehát, mint átlag értettem a 5000 Ft-t és nem főszezonban, de köszönöm a helyreigazítást.
Norvég fapadosnak van London-Budapest járata, most meg egy spanyol cég indít Róma-Budapestet. Kissé meghülyült a világ, vagy van ebben ráció? Lenne, hiszen a két cég átszállásos kapcsolatokat is kínál, ami baromi jól hangzik. Budapestről Santorini, vagy épp Granada? Sirályság.…..
forcaporto 2015.01.22 07:57:31
Legtöbbször egyetértek a blog írásaival, de ez nem feltétlen így van, amit most írtok. Én például most keresgélek július vagy augusztus hónap elejére (tudom, főszezon, de mi csináljak, ha csak ilyenkor tudok 8-10 napra elszabadulni) Barcelonai jegyeket és bármilyen meglepő, a vuelingnél találtam a legkedvezőbb áron és legkedvezőbb feltételekkel, 120 euro oda-vissza, és ami még nyom az értékén, hogy vállalható időpontban mennek (du. 3 körül oda, 11-kor vissza).
A Ryanairnél a legolcsóbb jegy oda-vissza 36000 Ft-ban jönne ki, de akkor csak 4 éjszakát tudnék maradni, mert csak úgy találtam ilyen árú jegyet és ráadásul este 11-re ér oda a gép (ha nem késik :)) és vagy olyan kemény vagyok csak másnaptól foglalok szállást, vagy pedig úgymond van egy elúszott éjszakám, mert kifizettem a szállást arra a pár órás alvásra és így 30 felé közeledvén már ez az opció játszik nálam.
A Wizzairnél 40000 Ft a legolcsóbb jegy oda-vissza (jó persze, ha veszek club cardot vagy mit, akkor esetemben 37000 Ft-ra jönne ki), amivel nem is lenne bajom, ha nem 6:00 indulna a gép és mivel Bp.-től majd 100 km-re lakom tömegközlekedéssel nem tudok odaérni (főleg, hogy a reggel 6-os gépekre érdemes jóval előbb kimenni a csúcsforgalom miatt), parkolási díjat annyira nem szeretnék fizetni, a transzfer meg szintén nem olyan olcsó.

Ezeket csak azért írtam le, hogy nem feltétlen olyan drága az a vueling és a nyári árai teljesen vállalhatóak.
Van, aki a reptéren alszik és klotyós vízen él. Van, aki a külvárosban száll meg, de sztéket zabál. Van, aki fertőtleníti a ruháját, ha fapadosra kell letennie a seggét. Van a fikamatyi, aki direkt tojik a szabályokra, aztán teli szájjal gyalázza a rendszert. És van, aki a gépen…..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  "Nyerni sokféleképpen lehet. Ahogy bukni is "  (Pannonymous)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " Gazdálkodjunk jól a nyereményünkkel,mert ha ez nem sikerül akkor azt nem örökbe kapjuk, hanem csak kölcsönbe " (Walter Sobchek)..