Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sulyokit

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, ezzel az adással buzuki alakú pontot teszünk Dzson nyolchetes kalandjára, amit nettó két hét alatt vett fel az RTL két éve, egy puszta közepén álló pinavillában. A fináléra kong a ház az ürességtől, mert Keleti Andi csak akkor teszi be a lábát, ha a szerződés erre…..
hogyvolt Firefly - Serenity 2/2 2011.06.30 11:00:00
Inara valami kurtizán továbbképzőn tölti az idejét az egyik bolygón, éppen füstölőt gyújt meg egy Buddha szobor előtt, amikor zarándoknak öltözve Mal érkezik. Kedves Buddha, szeretnék egy pónit karácsonyra, poénkodik, de Inara nem vevő a viccre. Mit keresel itt, hát nem…..
A minap bedobták a kérdést, hogy vajon miért is vagyunk éhesebbek, ha nem alszunk eleget. Egyáltalán, éhesebbek vagyunk-e, vagy csak úgy tűnik?Remélem, a blogolvasók már tudnak annyit az emberi test csodálatos működéséről, hogy a választ nem hessentik el azzal, hogy ez csak urban…..
sulyokit 2010.10.08 09:30:46
@zanzibear: Ha van ilyen szám az olimpián, indulok rajta. :)
Ez a cikk úgy készült, hogy a Life & Style, a HVG Online magazinja felkért, hogy írjak egy sorozatot fitnesztémában. Mivel azonban a fitnesz nem jár egyedül, sőt, ajánlott életmódszinten beleilleszteni az életünkbe, előbb mégiscsak egy általánosabb életmódreform-segítő…..
sulyokit 2010.10.06 15:06:14
zoli voltam Keddi gyors 2010.10.05 10:17:00
Az, hogy a Hollán Ernő utca sarkán, a falon rögtön egy lámpaernyő-készítő hirdetése fogad, minimum kérdéseket vet fel, de nincs most erre időm. Rohanás van.Az elmúlt hetek jellemzően úgy teltek, hogy semmire se volt időm - ebben most sincs különösebb változás, de muszáj már…..
Szerdán reggel azt mondta az orvos, hogy néhány nap ágynyugalomra lenne szükségem. Azóta szerdán tartottam egy Pilates órát és meglátogattam a BodyArtot, csütörtökön tartottam egy várandós Pilatest meg egy rendes Pilatest, és kizárólag ezek időtartama alatt nem volt kutyabajom…..
sulyokit 2010.09.26 21:13:08
sulyokit 2010.09.27 11:21:24
@Szöszkeboszi: Arra gondoltam, hogy betegként várandósoknak órát tartani nem feltétlenül jó ötlet.
Az már megint más kérdés, hogy kis hazánkban szinte senki nem hajlandó ágyban, párnák közt, de legalábbis otthon betegeskedni, így aztán bármi, ami egy kicsit is fertőző, rögvest körbeszalad, viszont a beteg dolgozó büszkén kihúzhatja magát, hogy ő milyen erősokosügyes, hogy lábon kihordta a tüdőgyulladást.

(Ebből eléggé kifakadás lett... A blogod egyébként tetszik, sokat tanultam belőle - ezért is volt furcsa ez a (szerintem) felelőtlen bejegyzés.)
Egyszerű e-mailnek indult, de végül a sok címzett miatt amolyan kvázi nyílt levél lesz belőle, mert a maga bulváros módján mégis "közérdekű". Kurva hosszú, de aki nem néz tévét, úgyis ráér elolvasni, nem?Kedves comment.com, kedves tévénemnéző "civilek"…..
sulyokit 2010.09.21 16:19:58
@rennie: Olyan póló kéne nekem is. Nagy betűkkel: ÉN NEM NÉZEK TÉVÉT! alatta, icipici betűkkel pedig: ...csak a Mónikát meg a Sztárhíreket
(természetesen a kisbetűs rész személyre szabható lenne)

Akkor a bevétel 20%-a az enyém, ugyebár? :)
Eredeti cím: Ghost Egy borosüveg, két pohár vörösbor az asztalon egy elég lepusztultnak látszó szobában. A kamera megy tovább a fürdőszoba felé, ahol a régimódi kád valami ronda barna trutyival van tele. Meg egy halottal, akinek az arca szép lassan kiemelkedik a szószból –…..
Melinda és Jim egy kertmoziban töltik az estét, ahol egy nagyon részeg ember borít fel ezt-azt. Jim azonnal mentőért kiált és megy segíteni, Melinda pedig lát egy szellemet a fickó körül, aki mindenhova követi. A szellem egy virágot küld a részeg fickónak, és Melinda…..
Eredeti cím: Home is where the heart stops Vidám dallamra szállongó tollpihe – vagy öt másodpercig egész könnyed hangulatban lehetünk. Aztán a tollpihe egy vértócsában landol, a nyitott ablakon besüvítő szél felkavarja többit és a lassan kinyíló faliszéfből egy…..
zoli voltam Péntek 2010.09.03 09:13:00
Mindjárt vége a hétnek, a pénteket még megtoljuk, de lélekben már a hétvégi chillre készülök. Akarok majd mesélni nektek mindent, foghúzást (pite volt, tényleg), goldenblogot, vicces-érdekes találkozásokat, kaját meg tévét meg mindent.De most vár a munka. A fenti videó pedig…..
Melinda és Delia egy garázsvásáron van, amikor egy lány fura jelenést vált ki úgy általában mindenből. Az hagyján, hogy a vásár helyét adó ház szellem járta, de Julie a lány, aki itt lakik elég rossz bőrben van érzelmileg, és nem akarja elhagyni a házat. Nem csoda, hisz senki…..
Esik az eső, Hotch a házában van, nyakkendőt köt, a tükörben nézi magát, majd leguggol, és Jack nyakába is köt egy hatalmas csomójút. Aztán egy fényes, szürke koporsót visznek a temetőben: elöl Morgan és Rossi, középen Kevin és a múlt részben megismert Armstrong, hátul JJ…..
Szolgálati közlemény: Ez a kedvenc részem, az elfogultságot tessék elnézni. Köszönöm. Úgy fest, a marhára luxuskategóriás ügyvédi irodát is elérte a válság, mert Diane és Will épp pénzügyi megbeszélést tartanak, meglehetősen borús hangulatban. A leskelődő…..
Komoly esély volt arra, hogy ez a hv el sem készül, mert nagyon el vagyok havazva, de csak rászántam magam, viszont pikírt kedvemben talált a szerda, és tettem bele pár szorgalmi feladatot is, tessenek kapaszkodni. Jöjjön hát az epizód, mely felvonultatja azokat a TV-s és filmes…..
A csapat aktuális betege nem akármilyen jöttment, instant fogyasztható, majd feledhető hetibeteg, hanem maga Darth Vader (James Earl Jones), aki most is diktátort alakít. De ezúttal nem egy messzi-messzi galaxisból, hanem egy meg nem nevezett afrikai országból érkezett, és pont az…..
sulyokit 2010.04.20 14:46:04
@Mi a neved lator??: Más beteg vérével végezte el az utolsó tesztet, így rossz lett a diagnózis, így Diabala rossz kezelést kapott, minek következtében elvérzett.
Egy átlagos egyetemi nap után Charlie-t egy régi ismerőse, Rachel Lawton lepi meg horrorfilmbe illő hirtelenséggel. A lány zaklatottabb már nem is lehetne, hangja remeg, szeme kigúvad, szóval nincs jól. Állapotáért az a tény tehető felelőssé, hogy kollégái közül már hárman…..
sulyokit 2010.01.26 16:39:51
Gyorskajáldában vagyunk, egy kiszolgáló épp felmos, közben látjuk, amint kint, eltakart arcúak nagyon ügyködnek valamin, végül egy kurva nagy csirke esik be az ablakon. Nick, Langston és Brass a helyszínre, a Choozy's Chicken nevű gyorsétterembe érkeznek, Bob Graham, az…..
Stílszerűen Nagy Imre és társai újratemetésének 20. évfordulóján kezdjük el a Szomszédokban a rendszerváltó 1989-es év epizódjainak hogyvoltjait. Görbe valóságtükröt mutatva a sorozatnak, pár 1989-es rész végén rövid összefoglalót adunk az év legfontosabb eseményeiről.…..
Helyszínünk egy luxuslakás, romantikus vacsorához megterített asztalnál ül egy leszúrt fiatal nő holtteste, ő volt Hannah. Az alsó szomszéd riasztotta Charlie-ékat, nem tetszett neki, hogy vér csöpög a plafonról. Sok nyom nincs, a lány hátán egy szív alakú tetkó, 'Ben'…..
Bűnügyi helyszínen kezdünk, egy kutatóprofesszor megfagyott, mert oxigén helyett folyékony nitrogént lélegzett be. Oxigént arra használt, hogy mentálisan ébren legyen sok óra munka után. A gyógyszerkutató labort feldúlták, a falára állatvédők pingáltak feliratot,…..
hogyvolt Szomszédok 1x05 2009.04.17 11:50:00
Megyünk is tovább, rögtön egy közérdekű információ: aki lecsúszott valamelyik részről, erre a linkre kattintva elérheti az eddig leadott részeket az MTV videótárában. Az előző rész igencsak eseménydús volt: Takiék Ózdon voltak és ittas asszonyt mentettek, Alma majdnem…..