Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wilier

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ES Bringa ITT most már menni kell! 2014.05.22 11:45:46
„Cronometro alcolico” vagyis „alkoholos időfutam”. Tipikusan olaszos kifejezés? Abszolút. Pedig a sajtó tényleg csak így nevezi a mai, 42 km hosszú időfutamot. Amely elválaszthatatlan attól a környéktől, amelyen megrendezésre kerül. Barbaresco-Barolo. A borkedvelők pontosan…..
Emlékezetesre sikerült az idei katalán kör első szakasza. No nem azért, mert a versenyen valami furcsa, különleges történt. Sokkal inkább azért, mert sikerült a helyi televíziós kollégáknak lemaradniuk a befutóról... A tovább után mutatunk célfotót is... Kifejezetten jól…..
Wilier 2014.03.25 23:52:34
@BG86: szia! Akkor ezek szerint nincs ilyen szabály, csak néhányan azt hiszik, hogy van? Engem komolyan érdekel, azért gondoltam, hogy megkérdezem, mert én nem tudom, csak hallom, ahogy kerülni kell a márkaneveket, de nem értem, miért, hogy ezt valaki előírja, vagy ez egy szokás, vagy mi a helyzet. Én pl. szívesen hallanék a bicókon lévő szettekről, ki milyen gumin megy, milyen nyomáson, alu vagy karbon a stucni, mennyit nyertek pinarelloval, mikor nyertek utoljára tourt acélvázzal, ti milyen pedált preferáltok, mi az álomgépetek stb stb, de ezt teljesen értelmetlen lenne màrkanevek nélkül előadni, ha viszont tilos kimondani olyat, amiért nem fizetnek reklámidőt, akkor ez felejtős. Pedig bicóversenyen témába vág, és beleferne az adásidőbe, mondjuk két nemzeti kaja téma között.
Wilier 2014.03.26 09:48:00
Köszi, ez a második nagyon jó, tényleg részletes. Én is ajanlok egyet, ezt a tavalyi PR után találtam, mert nagyon érdekelt, hogy országúti verseny gépekre mekkora gumit és milyen nyomáson raknak azokra az utakra, hogy kibírja, és úgy látszik mást is foglalkoztatott, mert a srác nem restelte végigjárni a szerelőket - kapott is párszáz közösségi oldal megosztást :)
velonews.competitor.com/2012/04/bikes-and-tech/what-tires-wheels-and-pressures-were-roubaix-riders-running_212925
Na majd akkor a PR v vmelyik 3hetes alatt esetleg visszatérhetünk rá, majd teszek fel kérdést. Nyilván nem kell reklámozni egyik v másik márkát, de szerintem sokan bicikliznek itthon úgy, hogy esetleg nemrég kezdték csak, nincs kontaktjuk profikkal, és szívesen hallanának többet olyasmiről, amivel esetleg a saját gépüket, eredményeiket jobbá tehetik, vagy jobban megismehetik a csúcsgépeket olyanoktól, akik már láttak is ilyet. Pl. a 3 heteseken szép lassan végig lehetne menni azon, hogy melyik csapat konkrètan min gurul, mondjuk naponta bemutatni egy gépet - akkor nincs elfogultság, ingyen reklám, mind le lenne fedve: az segít sztem kapcsolódni egy csapathoz, ha nem azt tudni róla, hogy "Europcar", vagy "Movistar", mert így autókölcsönzők meg mobilszolgáltatók versenyeznek, hanem (a közvetítésben gyakran felismerhetetlen versenyzőkön túl) lehetne valamit tudni a gépeikről - az sztem kiépít egy kapcsolatot, azért még szurkolni is lehetne, ha pl. tudom, hogy 2 Campa-s csapat van, és én is azt hajtom. Na nem akarom túllihegni, csak egy ötlet.