Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kangool

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
E-könyv olvasók Keres-kínál 2010.08.17 08:07:00
Úgy látom, a bel- és külkereskedelmi helyzet már odáig fokozódott, hogy érdemes lett önálló topikot nyitni azoknak az olvtársaknak, akik szeretnének kinőtt, meghaladott vagy más okból eladósorba került olvasóeszközeiknek piacot keresni. Ugyancsak ide várjuk szeretettel azokat,…..
Jéé, egy sorozatrajongó:) Látom van itt TBBT, Chuck, HIMYM, Greek, LOST, House M.D., Dexter,  meg egy, amire nem tudtam rájönni, olyan kicsi a kép.Király megoldás ez a háttérrel való összekapcsolás, feldobja az összképet. Jól megvadítottad a windows 7-et, a…..
Hegi asztala igazából nekem nagyon bejön. Mondjuk sokat dob rajta a leányzó képei amik a parketta hatású háttére vannak "ragasztva". Fent is dock, a második képen lévő menüsor is dock szerű, bár igazából hogy az mi, azt nem tudom. Bal oldalt infók a gépről, naptár…..
kangool 2009.08.18 02:23:53
@Ájsz: Hát hogy én erre miért nem gondoltam. Rendes vagy, hogy megosztottad a nagy információt. :D
kangool 2009.08.18 09:37:56
@PaganMaga: Köszönöm.
Kijött a Fringe második évadának első posztere, tessék szépen összeszedni a rejtett utalásokat, van belőlük bőven...
kangool 2009.08.14 20:31:19
Nem újdonság, hogy Justin Timberlake is beállt azon hírességek sorába, akik saját divatmárkát alapítottak. A William Rast elnevezésű márka elöször csak női kollekcióval jelentkezett, de ma már férfiruhákat is árulnak. A választék nem olyan széles: leginkább farmerek,…..
Mizu, vidéki vagy, mi a körzetszámod? Táncolunk? Igen? Nem baj... ja hogy igent mondtál? Akiknek ismerősen csengenek ezek a (be nem) csajozós dumák, és akiknek nem: NÉZZÜK EGYÜTT MA ESTE A DISZKÓPATKÁNYOKAT! Kezdés: TV2 @ 20:55: Diszkópatkányok URL:…..
A Viasat továbbra is számít a magyar sorozatfüggő társadalomra, és a Halottnak a csók után egy újabb sorozatnak is itt, a neten keres címet, éljen a webkettes életérzés. Adott egy középiskolás amerikaifutball-csapatról, annak játékosairól és edzőjéről, no meg az egész…..
kangool 2009.02.26 15:51:36
kangool 2009.02.26 15:52:27
Mára egy vérbő lamúrral készültünk a kedves, négynapos szünetet tartó olvasóink számára. Céges megismerkedés, próbálkozás, és a lassú víz partot mos. Üdv mindenkinek! Van egy történetem amit szeretnék megosztani a lelkes olvasókkal! Elég szokványos de azért a végére…..
Ez már korábban talán egy kommentben szerepelt, de annyira jó, hogy muszáj külön posztban is megírnom. Köszönet Robotnak a beküldésért:Szerintem a „legjobb” félrefordítás még nem volt, de lehet, hogy csak elsiklottam felette..A Tűzgyűrűk című hatalmas filmben egy…..
Kérem szépen, a Comedy Central lendülete a webkettő irányába nem csökken, sőt, ő is beszálltak a "nép hangja számít" nevű társasjátékba, ami mostanában a kertévék kreatívjainak fontosabb kelléke, mint a Rolex óra meg a kokócsík a titkárnő seggén. Az RTL a…..
Sok jó vagy viszonylag jó film jut arra a sorsra , hogy sorozatot csinálnak belőle. Ez lett a Conan a barbár című filmből is. Meszületett a Conan a kalandor című sorozat Ralf Moellerrel a főszerepben. Ami Schwarziból sztárt csinált az Ralfiból nem. Bundabugyiban beolajozva…..
Ilyen címhez nem egyszerű felnőni, és az az igazság, hogy bármennyire is vagyunk Dezmond-fanok, és szeretnénk vele iszonyatosan berúgni egy trópusi szigeten, ez a rész kissé olyan "eh" érzéssel csúszott le a torkunkon, mint egy üveg Durbincs sógór nevű kocsisbor a…..
Elkoptatott közhely, hogy házinyúlra nem, de mivan, ha éppen kilépőfélben vagyunk? És jön a csapatépítő-tréning a multi nyelven mondott osztálykirándulás? Bónusz: bosszúálló technikák.Üdv az olvasónak! :-)Nos a történet egy ifjúkori botlásom utórezgéseiről szól,…..
Jó lenne, ha közösen eldöntenénk, Kedves Olvasó, hogy melyik is a valaha létezett legbénább filmcím. Ezért egy szavazással egybekötött adatgyűjtésre invitálnálak Benneteket.A feltételek:  - Létező filmcím legyen (tehát a generátor kizárva :) - Magyar címfordítás…..