Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Antrax7

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Liktor-Busa Erika és Szendrei Kálmán Szegedi Tudományegyetem, Gyógyszerésztudományi Kar, Farmakognóziai Intézet, 6720 Szeged, Eötvös u. 6. Sajnos közismert tény, hogy Magyarország világviszonylatban évek óta „előkelő helyen áll” a legtöbb daganatos megbetegedés előfordulását és…..
Antrax7 2014.03.24 12:38:06
@Szilágyi András: Igen ajánlják degeneratív betegségek, azaz cukorbetegség esetén is. Nálam, amikor megállapították a cukrot, utána rá két évre derült ki, hogy miómám van. Hál az az égnek Dr Rutz Árpád kezébe kerültem, aki a legmodernebb módszerrel távolította el. Amikor felnyitotta, akkor derült ki, hogy bizony hat darab van, nem csak egy, ami első körben látszott. Az már köztudomású, hogy a daganatok keletkezése és a cukorfogyasztás között szignifikáns a kapcsolat. Ha a háziorvosom elküld terheléses vizsgálatra, akkor kiderül és nem eszem tovább a süteményeket, amiket nagyon szeretek. Azóta voltam kontrollvizsgálaton és van egy újabb kicsi. Erre szeretném elsősorban kipróbálni, de figyelembe kell vennem a cukromat is. Én abban hiszek, hogy az működik, amit kipróbál az ember. Tehát tapasztalati úton tudom elfogadni, vagy elvetni ezt a teát. Mellesleg a többi kötelező cukorral összefüggő vizsgálat eredményét még várom. De az elsődleges a cukorbetegségben a szemfenék és a vese. A károsodás itt látszik legelőször.
Antrax7 2014.03.24 14:02:42
@Szilágyi András:
Sajnos a saját tapasztalatom alapján nem igazán bízom a protokollban. Az orvos réme a képzett beteg. Nem utálnak semmit jobban, mintha elkezdesz kérdéseket feltenni, mivel a nagy átlagnak lövése nincs a hatástanról, tisztelet a kivételnek. Tisztában vagyok vele, hogy mennyi idő, amíg egy gyógyszer forgalomba kerül. Ugyanakkor ha már mellékhatások, az én cukorgyógyszerem sem tájékoztatott a legsúlyosabb mellékhatásokról. Nos igen, én sem tartottam jó ötletnek a további szedését és fél év után abba is hagytam. Az idő igazolta, hogy a lehető legjobb döntést hoztam. Amit most szedek ott is mozgolódik a GVH. Igyekeznek fogást találni az emberen. De az eredményeim jók, az állapotom stagnál immár négy éve és nincsenek mellékhatások. Az összetevők nem ismertek... A coca cola összetevője talán ismert? :D Ezt mindenki tudja, ha kiadsz egy találmányt, már másnap gyártják keleten és Te, mint feltaláló semmit nem profitálsz majd belőle. Szóval vállalom a kockázatot.