Regisztráció Blogot indítok
Adatok
8barbi8

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Egyelőre csak a tények: 1984 nyarán a Nagymező utcai Tinódi moziban mutatták be "Az amerikai film világa" című kiállítást                 Ha jól emlékszem, vagy háromszor néztem meg:…..
Árulkodó nyomokA poloskairtást megelőzi egy alapos helyszini szemle, meg kell bizonyosodni arról,valóban ágyi poloska okozza-e a rejtélyes éjszakai csípéseket.A poloskafertőzöttség nyomait viszonylag egyszerű megtalálni, régi és kiterjedt fertőzöttség esetén. Árulkodó jelek például a fekete pontok…..
8barbi8 2014.03.24 09:25:49
Kedves Rovarirtó!
Én egyszer már átéltem egy fertőzést Angliában, az majdnem az idegösszeomlásig vezetett, most nem szeretnék eddig elmenni.
Találtam a lakásban eddig 1 darab dögöt, de azt is nagyon hosszas keresgélés után. Pár hónapja talán 3-4 hogy először jelentkeztek rajtam csípések. Ez kb heti rendszerességgel 1 db csípést jelentett. Persze rögtön eszembe jutott a poloska, de nem szaporodott a csípések száma, sőt volt, hogy több hétig egyáltalán nem jelentkezett. És természetesen az első csípés után is átnéztem az ágyam.
Ma reggel jutottam odáig, hogy ismét átvizsgálok mindent, mert most egyszerre 3 csípés van rajtam, de ezek is több nap alatt keletkeztek. Az egyik ágylécen végül szembenézett velem egy kifejlett példány. Miután csöndben sírtam egy kicsit, hogy újra át kell élnem ezt körbefújtam az ágyat, matracot szegőlécet igazából nem irtási célzattal, hanem hogy megmozduljanak és lássam őket, de semmi. Már többször ellenőriztem azóta, de se állat, de ürülék, se pete.
Lehetséges, hogy ennyire az elején lennék? Olyan gondolom nincs hogy egy hím költözik be az emberhez és hónapok óta az táplálkozna ilyen minimálisban?
Persze a teljes elkeseredéshez az is hozzátartozik, hogy egy faszerkezetes galérián található ágyról van szó, ami végtelen lehetőséget ad a dögöknek.
Gondoltam kiteszek csapdákat, hogy lássam a fertőzöttséget, (de kevés reményt fűzök ahhoz hogy egy állatom lett volna) vagy azonnal hívjam a gázosító embert?
köszönöm