Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xálfegyver

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Évek óta figyelem, vizsgálom a Magyar sörpiacot, amely nem kis meglepetésemre, tényleg ontja magából a jobbnál jobb termékeket, még ha a minőség nem is feltétlen állandó. Nem túlzás azt állítani, hogy közel két éve gyűjtöm az anyagot ennek a posztnak a megírásához, s egyben a bátorságot is, mert…..
Elisabeth Moss (@elisabethmossofficial) által megosztott bejegyzés, 2017. Szept 17., 23:02 PDT Diverzitás - ez volt a legtöbbet elhangzó szó az idei Emmy-gálával kapcsolatban, mintha Hollywood a #túlfehérOscar-botrány óta igyekezne kicsit kompenzálni és megmutatni, hogy igenis tudomást…..
Nem vártam sokat ettől a filmtől. Egy újabb Disney-adaptáció, és akkor mi van?..
xálfegyver 2017.03.22 12:17:57
@hullajelölt88:

Hidd el hogy személyi kultusz övezi. A Harry Potter generáció csak "Our queen"-ként hívja.
A The Grand Tour első adását nézve végig az az érzésem volt, hogy ezt már láttam valahol, majd az, hogy ezt már nagyon sokszor láttam valahol, és ezen az sem változtatott, hogy három vendéget, Armie Hammert, Jeremy Rennert és Carol Vordermant csak azért igazoltak le az első adásba, és “nyírták ki”…..
Minden amit egy világméretű nukleáris összecsapásról tudni érdemes. Harminc negyven perc alatt - mely nagyjából egy ebédidő hossza -, a teljes földi civilizáció elpusztítható a mai atomfegyverekkel. Visszafordíthatatlanul, az emberiség túlélésének esélye nélkül. Azt gondolnánk fejlett védelmi…..
xálfegyver 2016.10.05 23:51:21
Schatz Roberta Nem hinném, hogy bárkinek is magyarázni kéne, hogy az olaszok mennyire kényesek, ha tésztáról van szó. Amikor egy eszement pillanatomban azt mertem válaszolni a boltban arra kérdésre, hogy milyen tésztát akarok venni, hogy „mindegy, a tészta az csak tészta”, azt hittem,…..
Miközben túlcsordul a média és az érdeklődő közönség az ingatlanpiac irreálisnak titulált budapesti áraival, addig vidéken gyakorlatilag tucatjával találni olyan ajánlatokat, melyek felújítással együtt is csak kis töredékét teszik ki a fővárosi áraknak. Ennek ellenére a főváros iránti kereslet…..
Pataki Niki Hongkongban keveredik a múlt és a jelen, a nyugat és kelet. Attól függ, honnan érkezünk ide, a várost mindenki másképpen érzékeli. Aki nem járt még Ázsiában, annak talán kultúrsokk is lehet, aki pedig Kínából jön ide, az túl európainak, nyugatinak látja a várost.  Hongkongot több száz…..
  Egyelőre ismeretlen körülmények között elhunyt Wels Péter Mátyás, a TV2 riportere, a Tények alapítója és egyik legrégebbi munkatársa. Az újságírót nem tudták elérni kollégái, végül elmentek a lakására, ahol a mentők és tűzoltók hívása után holtan találtak rá. A TV2 kedd esti hírműsora, a Tények…..
Egy Tarlós-interjú általában szórakoztató olvasmány. Ahogy egy Tarlós-sajtótájékoztató is. Ha meg összevágnak belőle agyament részleteket, akkor különösen. Főleg azért, mert emberünkben régóta vegyül az elhivatottság és a karakánság a tévedhetetlenség érzésével és az igazi taplósággal. Ezért aztán…..
xálfegyver 2016.04.19 15:04:31
@zsoci: "Nem vonz senkit, mert sokkal jobb, és olcsóbb megoldások tömege van a városban." Ja például a kerékpár.
A House of Cards körüli hype talán visszaesett az utóbbi években, a sorozat színvonala azonban aligha. A tavalyi párkapcsolati drámára fókuszáló szezon után idén a választások apropóján egy úgymond akciódúsabb évadot kaptunk, de természetesen Frank és Claire egyedülálló házastársi viszonya azért…..
Mindhárom oszlopos tagja távozott az egyik legnépszerűbb autós műsornak számító Top Gearből, miután Jeremy Clarkson megütötte a producert. Ennek ellenére a készítők a folytatás mellett döntöttek, és a műsor történetében először nem brit, hanem amerikai műsorvezetőre bízzák a Top Geart Chris Evans…..
Az eddigi négy helyett hét szereplője lesz a Top Gearnek, közölt a BBC Worldwide egy sajtóközleményben a semmiből, meg is leptek vele mindenkit a szerkesztőségben. Az ugye már köztudott, hogy az autóbuzik (eddig) kedvenc sorozatában lesz Chris Evans  és Matt LeBlanc Most az is kiderült,…..
Konkrétumok kellettek? Tessék, itt van pár, nem fog örülni neki senki. A táblázat nem teljes, az USA mellett a környező országok vannak csak rajta, de az siralmas, hogy mi állunk a legrosszabbul, igaz, nem sokkal az már nem oszt, nem szoroz, hogy 203 vagy 177 sorozat van a tárban egyelőre. Szegény…..
Az elmebetegség mögött is van ráció. Az önmagának unokákat születtető Kövér házmester most benyögte, hogy kéne újra a sorkatonaság. Rögtön előpattant Kósa huszi, utu Lajos is, hogy bizony, fontolgatják a bevezetését. Megdőlt egy újabb, fideszes hazugság 2004-ből, amikor ennek még az ellenkezőjét…..
Nehéz az első órákban megállapítani a "közhangulatot", de a kommentekből egyelőre úgy érződik, Hosszú Katinka újabb kiállását egyfajta nemzeti hőstettként, bátor kiállásként értékelik. Olyan vélemény is van, amely szerint a fekete ruhás nővérrel, Sándor Máriával…..
Ridley Scott javarészt nálunk forgatott sci-fi filmje, az Andy Weir bestsellere alapján készült Mentőexpedíció sokak várakozását felcsigázta. Könyves ismeret ide vagy oda, a legtöbben mind olyan eredeti, tudományos alapon hihető(nek eladott), sci-fibe oltott lélekdrámát vártunk a…..
Magyarországot vízi nagyhatalomként szokták emlegetni, azonban a hazai aquaparkok nem tartoznak a világ legjobbjai közé. Persze nálunk is lehet jókat csúszni, de most összegyűjtöttük azt a 31-et, amelytől leesett az állunk. Csúszásra fel! 1. Happy Magic Water Cube,…..
Chris Evans váltja Jeremy Clarksont a Top Gearben, jelentette be a BBC. Az arcok teljesen kicserélődnek, mert Clarkson kirúgása után James May és Richard Hammond is otthagyta a világ egyik legnépszerűbb autós műsorát. A vezető producer, Andy Wilman is felmondott áprilisban. Evans…..
Nem csitulnak a Top Gear című brit autós tévéműsor egyik házigazdájának kirúgása miatt keltett hullámok. Mint ismeretes, Jeremy Clarkson szájon vágta a műsor egyik producerét, mert az egyik forgatási napon elfelejtett a stábnak meleg kaját intézni, és ezen kicsit felbosszantotta…..
  Sokat, talán túl sokat is kellett várni, hogy a FOX összehozza korunk két legnépszerűbb és legtöbbet taglalt animációját, a Simpsonst és a Family Guyt, és az egészet pont ez ölte meg, hogy csak azt tudták belepakolni, amit már 10 éve beszél mindenki. A Simpsons király, még…..
Fotó: Magyar Kerékpárosklub  Aki nagyon akart, már Bubira pattanhatott, hiszen a 4-es metró átadásának egyik kísérő programja volt a bérbringák kipróbálása, ha másképp nem, legalább szemrevételezéssel és a dokkolókban a közösségi bérbringára üléssel. Viszont akad,…..
xálfegyver 2014.04.17 13:50:31
@hopptarisznyarák: Ha jól emlékszem Amerikában van erre példa amit te mondasz . De amíg P+R nincs addig ez is hiú ábránd marad .
xálfegyver 2014.04.17 14:08:22
@szebeee: Nincs is ezzel probléma , csak megemlítettem . Szerintem a Bubi esztelenül drága és az is marad számomra . Nem hiszem hogy olyan sok eltérés lenne a véleményünk között .
xálfegyver 2014.04.17 14:16:37
@Yooha: Éves bérlethez személyesen kell majd regisztrálnod , meg kell adni az adataidat . Ha te vetted ki a bringát és eltűnik akkor ott vannak az adataid .