Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thürmer

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző bejegyzésben ott hagytuk abba, hogy feltettem magamnak a kérdést: Miért nem vásárolnak több házi terméket az emberek? Vagy egy kissé átfogalmazva: Egy bizonyos vásárlót mi akadályozhat abban, hogy a magyar terméket vegye? Nos, a vásárló valószínűleg azért nem…..
thürmer 2014.04.18 17:05:12
@Kőműves Kelemen: Hidd el, van egy bolt Pesten (direkt nem írom le hol van), ahol még többért is adják. Biomalac sonka 50 ezerért :) Szemben lévő boltban dolgoznak ismerőseim, cigizés közben jókat nevetünk a vásárlóközönségen :)
thürmer 2014.04.18 17:07:18
@lavór: Volt zöldségesem, mi is a nagybaniról vettük az árut. Egyetértek Veled, nem akarom rontani senkinek a jó hírét, de ami a nagybanin zajlik, sokan el se hinnék....
thürmer 2014.04.18 17:15:48
@thürmer:A magyar termelőkről: (tisztelet a kivételnek) Többször jártunk úgy, hogy nagyobb tételt szerettünk volna venni pl krumplit. Mikor kiderült, hogy nem az üzletben kell kirakodni, hanem a raktárunkban, ahol lemérjük átvételkor, hirtelen egyik sem akart már szállítani, vagy a kialkudott ár hirtelen megnövekedett.....
Nemzetépítő Első bejegyzés 2014.03.23 12:08:49
Kedves olvasó! Szeretettel köszöntelek a blogomon. Ez a blog a magyarság felemelkedésének, sorsunk jobbra fordításának lehetőségeit kutatja. Arról szól, hogy mit tehetünk mi, egyszerű emberek azért, hogy Magyarország kilábaljon a jelenlegi nehézségeiből. Nem kínálok…..