Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miamano82

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A responsive weblap felismeri, hogy az aki az oldalon van az milyen készüléket használ (mobil, tablet, PC, laptop. stb. ). Alkalmazkodik a készülék a tartalomhoz, így tisztán és olvashatóan jelenik meg. Tehát ha valaki mobilon nézi meg az oldaladat akkor nem lesz szétcsúszva az…..
Ha azt gondolod, hogy a facebook oldallal majd bevételt is fogsz szerezni akkor már most mondom, hogy ne is kezd bele a facebook rajongói oldal létrehozásába. Elárulok egy nagy nyílt titkot: A facebook rajongói oldal azért kell, mert ezzel tartod fenn a kapcsolatot a rajongóiddal…..
Spam nem más mint kéretlen levelek, amit általában tömegesen küldenek ki a különböző hírlevél szolgáltatók. Biztos te is találkoztál már olyan e-maillel ami felbosszantott és nyomban megnyomtad a Spam gombot.  Ahhoz, hogy a hírlevél ne kerüljön a spamba. Amit ugye küldesz a…..
Van egy vállalkozásod és nem tudod hogyan hozzon még több hasznot? Egyszerű a képlet! Legyen feliratkozási rendszered és kommunikálj a feliratkozókkal. Persze azért nem ilyen könnyű. Egyes lépéseket előre meg kell tervezni, de ha beindul akkor már könnyen megy. Szóval, veszel…..