Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rerrosseggbebaszták

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarország Alaptörvénye a házasságot egy férfi és egy nő kapcsolataként definiálja, a család pedig házasságon vagy szülő-gyermek viszonyon alapul a jogszabály szerint. A Polgári Törvénykönyv is hasonlóan rendelkezik, így hátrányosan megkülönbözteti azokat a családokat, akik ettől a modelltől…..
rerrosseggbebaszták 2014.03.21 14:53:40
@rerros: semmilyen jogtól nincs megfosztva. ugyanúgy házasodhat és lehet gyereke meg családja. senki nem kényszerítete hogy buzi legyen maga választotta, ja vagy a te esetedben apád úgy megdugott, hogy azóta is a végbeled az ő farka után áhítozik?!
Naiv ügyfél a kalauz jóindulatára próbált hagyatkozni, de már keményebb idők járnak. Minthogy általában azokat is igyekeznek megbüntetni, akik előre vesznek jegyet, aki variál, azt lehet, hogy egyszerűen lelökik a vonatról: Múlt szombaton kalandos és sajnos rövid utazást…..
rerrosseggbebaszták 2014.03.21 14:26:30
@rerros: te meg kisfiúkat szoktál erőszakolni? ez igaz, ma hány farok járt a végbélnyilásodban?
- Minden férfinek joga van gyerekeket szülni, ha akar!- De te nem szülhetsz gyereket! - Ne nyomj el engem! - Nem nyomlak el Stan, de neked nincs méhed! Hogy fogod kihordani amagzatot? Belerakod egy szatyorba? - Nekem van egy ötletem. Gondolom, abban egyetértünk, hogytényleg…..
rerrosseggbebaszták 2014.03.21 14:17:07
@rerros: minek akarsz te gyereket? legyen kit megrontani? senki nem mondta, hogy meleg legyél! vagy apád farkát annyira megszeretted, hogy mindig egy péniszt akarsz éreznia végbélnyilásodban?
Igazából nem is New Yorkban játszódik, hanem meleg fővárosnak számító, San Francisco-ban. HBO számára jelenleg is forgatják a bemutatkozó részt, melyet Michael Lannan írt. Címe még nincs, de annyit lehet róla tudni, hogy három, harmincas éveiben járó barát (egy művész,…..
rerrosseggbebaszták 2014.03.21 14:15:20
@rerros: APÁD HÁNYSZOR MOLESZTÁLT KISKORODAN?