Regisztráció Blogot indítok
Adatok
panama77

300 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az oksa hogy pár idióta kölök elbaromkodik a "konyhában", de hogy meg is eszik amit csináltak!? Na ez kész tényleg! :D Minden szerszámot csakis a célnak megfelelően használnak! Jó Étvágyat Kívánunk Mindenkinek!  ..
 Ennek a gépnek a kezeléséhez kötelezően előírt a főiskolai végzettség Finnországban.Nagyon ügyes és okos kis szerkezet.Gps koordináták szerint dolgozik, meg hasonló nylánkságog!Ott ahogy kitermelnek egy erdő területet, azonnal pótolják is azt újraültetéssel.A napokban…..
Úgy látszik ma nem tudunk leszállni a témáról!Ez van srácok... :DSarah Carmen naponta mintegy 200 alkalommal jut el a csúcsra - akkor is, amikor nem akarja. A vonat zakatolása, a hajszárító morgása, vagy akár a fénymásoló ritmikus kattogása is kiválthatja nála az orgazmust. A…..
 Ami egyébként gáz : SF6, kén-hexafluorid aminek a sűrűsége több mint ötször akkora, mint a levegőé. Belélegezve pont a fordítottja a hidrogénnek, vagy héliumnak, ugyanis ettől nagyon mély lesz a hangunk.  ..
          Melyik a kedvenc filmjeleneted?..
Hat éve lefagyasztott dns-ből hozták létre egy labrador retriever klónját Koreában. A házikedvencek klónozása hamarosan nagy üzletté válhat.Négy év kellett ahhoz, hogy a világ első klónkutyájának megszületésétől [1] eljussunk addig, egy floridai család megvásárolja [2] a…..
 No commnet...!De most tényleg! (katt a képre!) ..
         Életed legelső felejthetetlen bulija?..
panama77 2009.01.28 16:46:27
Emlékszem mikor megnyitott az X-Clusive 2000 discotech! HŰŰŰ apám...nagy szám volt!Erről mindíg a diszkópatkányok c. film jut eszembe, de hát mért is ne, hiszen minden héten ott meresztettem magam és vertem a hoppsszot mint Géza a romaparádén! Első igazi? hmm! Még jó hogy én kérdeztem amúgy és válaszolok is magamnak! :D Nos az első igazi buli akkor esett, mikor Sterbinszky volt kinn neves kis falunkban(mert ugye még akkor Diszkónak hívták és nem késdobálónak) és akkor voltam x farkam tudja hány éves!? kb 9 féle töményet vettem a nádszál testembe, amit közben elég súlyos mennyiségű söröcske is kísért!Lehet a többiek jobban emlékeznek rá, de én csak annyit tudok saját eszem szerint, hogy a garden kertben a középső esővíz lefolyó csatornába 5 műanyag széktől folyt időintervallumonként a gyomrom tartalma, ami tegyük hozzá nem kis mennyiségre vallott!:)Egészségemre! Másnap megnyugtattak, hogy nagyon bátor voltam, hiszen minden bájos hölgyet feleségül akartam venni, de csak reggelig, másrészt pedig a tánctéren "Tibi vagyok hódítani akarok", enyhén koreográfiátlan stilusu benszülött táncba kezdtem.Azonnal szívükbe zártak a kedves hölgyek és urak, akik talán egész estén át tartó csuklást kívántak, nekem és kis családomnak, némi megfulladás kíséretében!Összegezve Láwoltak és nevettek rajtam, de tudtam, hogy én vagyok a király, mert jövő héten mindenki meghívott, még az is aki addig nem csipált és csak újjal mutogattak hogy : nézd má ott van az a benszülött gyerek a múlt hétről, mekkora ász! :D
 Már lefutott minden moziban, látta mindenki, kijött DVD-n, de a média nem figyelt fel egy apró, de annál szembetűnőbb dologra.Lehet hogy jobb lett volna ha Győzike szinkronizálja a Trophic Thunder-ben alakító Brandon T. Jackson-t! :)    ..
panama77 2009.01.28 16:29:48
REMEKMŰVEK!Amikor jobbra értek érdemes nyomogatni a NEXT-et!Katt a képre! ..
panama77 2009.01.28 16:29:08
         1. Dave Darell - Freeloader  (Club-mix) 2. Sharam feat. Daniel Bedingfield - The One (Vox Mix)3. Chris Lake Feat Nastala - If You Knew (Feed Me Remix)..
 Hozzáteszem ez Travis Pastrana, ez egy agyhalott! :) Asszem ez így sokkal veszélyesebb mint részegen vezetni.Ja amúgy ez még napi kérdésnek is elmenne!  ..
 Kérdezi tőle: "Are you sleepy?" -Biztos rohadt jó aludni ilyen zajban! ..
A Prodigy sokak szerint a '90-es évek egyik legjelentősebb zenekara. Egyedi hangzásának köszönhetően szinte minden jelentősebb díjat megkapott, és a világ minden pontján adott már koncertet.A banda alapítója Liam Howlett, aki a '80-as évek végén még egy "Cut to Kill"…..
 Ezt most kaptam e-mail-ben! (Kérték hogy rakjam ki!) EMO napirend8:00 - felkelni.tükörbe nézni majd elsírni magunkat,hogy elaludtuk a hajunkat.8:30 - elözö pont miatt öngyilkosság megkísérlése9:15 - 2 sikertelen kísérlet után folytatni a napot.9:20 - kiválasztani a ruhát…..
          Kicsit korai lehet a kérdés, de mi a terv, idén hová lesz a nyári menet?..
 Két zseni és ráadásúl együtt!Rohadt jók a fiúk!Ez egy sokkal jobb megközelítése ennek a hangszernek! :)  ..
Érdekes a "vírusnak" ez a C típusú törzse! Elszaporodik, aztán felél mindent. De Európa után már nem lesz hová menniük, úgy hogy rábasztak! Csak az a gond, hogy mi is! Mindenki aki szavazati joggal rendelkezik és most ezt a posztot elolvassa, gondoljon bele, hogy melyik…..
 Néhány kedvenc feltett kérdést gyűjtöttünk a hozzávaló fenomenélis válaszunkkal egyetemben, amiket most megosztunk veletek!Ha valaki sértőnek, vagy alpárinak tartja a posztot, annak megsúgom:EZ VOLT A LÉNYEG! :D 18 éves lány vagyok és a pasim 39 éves!…..
 Kíváncsi vagyok, hogy hányan jöttek rá, hogy miért csak két henger megy!? Amúgy meg Pesten nincsennek tyúkólak, mert a baromfit vidékről teleportálják.Nagyításhot katt a képre!..
 A SawStop pengéjére bizonyos nagyságú elektromos töltést juttatnak, amit aztán az elektronika folyamatosan monitoroz. És ha ez a töltés megváltozik, mert az ujjad elvezette, akkor kilövi a féket, és a megálló pengét a fennmaradó lendülete azonnal be is forditja az asztal…..
Szex a liftben, kényelmetlen helyeken és helyzetekben, például az irodai asztalon . Szakemberek állítása szerint ezek az alkalmak különösen izgatóak, hiszen az adrenalinszint emelkedése a vágyat is fokozza.  Spontán, laza és teljesen oldott - ilyen az ideális szex! Mennyi…..
 Üdv Emberek! Nem tökölünk, belevágunk a hétfőbe és mindjárt valami kis kellemes, hagyományörző, de mégis új külsejű memória játékkal szeretnénk kedveskedni nektek! :)Kellemes hetet kívánunk Mindenkinek!  ..