Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anikó Pasa

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma reggel vettem át a megbízólevelemet a 17. választókerület (Csepel-Soroksár) nyertes képviselőjeként. A négy évvel ezelőtti választáshoz hasonlóan most is nagy munkát végeztünk, és sosem tudom elégszer megköszönni azoknak az aktivistáknak és szimpatizánsoknak, akik időt és fáradtságot nem kímélve…..
JóVáros Blog Rajtunk múlik 2014.03.28 05:11:20
Kedves Kormányváltó Barátom! Befordultunk a célegyenesbe, és ha minden maradék energiánkat mozgósítjuk meg is nyerjük ezt a versenyt. Higgy nekem, nem a Narancsokon múlik ez már. Csak Rajtad és rajtam. Rajtunk. Az elmúlt két hónapban már létrehoztunk egy Csodát. Te sem…..
Kedves bojkottálók, otthonmaradók, cizellált közírók, filozófusok, meg a többi fotelforradalmár: hülyeséget csináltok. Jó lenne fölébredni, de büdösgyorsan, mielőtt Orbán egy friss kétharmaddal a birtokában kilép az EU-ból, a NATO-ból, és a Kelet marhafüggetlen…..
JóVáros Blog Férfias Játékok 2014.03.21 06:46:52
Kevés ember van ma Magyarországon, aki olyan átfogó ismeretekkel rendelkezik a honi erőszakszervezetek működéséről mint én. Minden szintjéről vannak igencsak alapos információim, az utcai rendőrtől a nyomozókon át a legfölső körig. Ideje mesélnem erről. Valójában nem…..