Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Daniel Taylor

9 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv mindenkinek!   Az utóbbi időben (év(ek)ben) nem igazán mondhatnám, hogy sokat írtam volna, de nagyon jó mentségem van erre, ígérem. Férjhez mentem ugyanis. Kicsit hosszabb a story mint azt most kifejteni tudnám és valóban nem lehet bepótolni ennyi időt egy posttal. De…..
" Megismerkedtem egy sráccal, nem titok, rapid randin. Kipróbáltam heccből ezt a pár perc alatt randit. Nagyon megtetszett az egyik srác. Megbeszéltünk egy randit. Rózsát hozott és egy sétára invitált a városligetbe. Romantikus alkatnak tűnt. Olyan "én konfliktus kerülő…..
"Anno golyatäborban voltam törtent velem egy furcsa eset.Buliztunk,stikäban iszogattunk,de meg kis golyakent nem csinältunk nagy felhajtäst. A tanärok mär igy is többször szoltak, hogy lassan takarodni kene takarodni, vagyis tempo giusto az elöveteles tollasbälba. (Amugy bocs, hogy…..
"Anyummal sétáltunk az Erzsébet térnél. Egyik kánikulás napon, a hőgutát megkerülendő, leugrottunk dinnyéért, meg ha már arra jártunk elmentünk fagyizni. Szintén a fent említett okok miatt. Anyukám egyébként bátorsággal mondhatom, hogy a legjobb barátnőm. Szinte…..
"Csókolom, jóestét..." Na jó nem!:DSzóval újra itt vagyok, gondolom sokak örömére! :D Megint rá vitt a lélek, hogy a neten szörfözzek. Eddig ezt a funkciót nem igazán használtam, és nem is igazán értettem, hogyan lehet órákon át kattintgatni??? Hát így! :D Ma…..
Sex és Budapest Meddig várjunk??? 2008.08.14 23:57:00
 Jó rég nem írtam, ez azért volt, mert volt egy pár magánéleti problémám. Tudom, hogy nem szabadna titkolóznom, de mégis, röviden annyi, hogy sok minden összejött a Párom és az én magánéletemben is. És ez összegződött. Hát igen; átalvatlan éjszakák, és kisírt…..
Sex és Budapest A biszexualitás 2008.08.02 03:23:00
 Ma egy film kapcsán szóba jött a biszexualitás. Így tömören megfogalmazva! Ugye mindenki tudja mit jelent! Remélem! Szóval! Épp a filmet néztem, amikor is eszembe jutott, hogy ma erről írjak. Mi a biszexualitás? Egyfajta ingatag állapot? Vagy a hedonizmus tetőfoka? Több embert…..
 „Nem a méret a lényeg!” Naponta találkozunk ezzel a mondattal! (vagy lehet csak én, a talk sex-ben, vagy magamból kiindulva bárhol:D) És ez is egy mindennapos probléma a férfiak számára!! És ahogy észre vettem a nők számára is, bár anatómiailag nem kéne fontosnak…..
 Itt ülök az erkélyen, s közben gondolkozom. Szemben Fót, a templommal, ami már ki van világítva, mögötte pedig a mogyoródi-domb. Mielőtt kijöttem volna az erkélyre, a számítógépen MSN-eztem, és ment kb. 2 percig a TV. Este a Talk Sex-re aludtam el, ezért amikor bekapcsoltam…..
 Mai estémet egy kaputelefon ricsaja zavarta meg. „Negyed éjfél” volt, amikor is megjelent apám. Anyummal akart beszélni vmiről. Fogalmam sem volt, h. vajon mi lehetett az. Anyumnak aztán pláne, aki ébren maradt ilyen sokáig, annak ellenére, h. ma (szombat) is dolgozott.…..
Sex és Budapest Rólunk... 2008.07.26 21:27:00
Mint azt már tudjátok, és a címből is kiderül, a sexről fogunk írni. Azért használok többes számot, mert többen is szerkesztjük a blogot, vagyis többen is benne vagyunk, magunkról írunk; és felhasználjuk egymás tapasztalatait, történeteit. :D Próbálom nem magamat írni…..