Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vice Versa (törölt)

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Saját villámfelmérésem szerint a pasik 90%-a nagyon szeretne édeshármasozni két nővel, vagy már meg is tette, vagy szerepel a bakancslistáján. (Persze sokan nem remélik, hogy valaha lesz rá alkalmuk, vagy tartanak tőle, hogy nem lenne igazán sikeres az akció.) A nők jóval kisebb…..
Vice Versa (törölt) 2014.03.25 13:30:46
@Sabina.:

Igen Sabina, ez már csak így működik nálunk, lehet, hogy felemás de erre rendezkedtem be. Tovább megyek, azt is tudom, hogy ha ennek a kapcsolatomnak egyszer, ne adja isten, de vége lenne, akkor kizárólag a két fix csaj+ jómagam lenne a felállás, akár együttélésben is. Nem vagyok kíváncsi a hagyományos kapcsolatok nyújtotta "kellemes" monotóniára, ezt nem a férfiaknak találták ki. A legjobb barátom is ebben a kombinációban éldegél, és azt hiszem elég jól működik a történet.

Az a mázlija nagyon sok nőnek, hogy a pasijuk nincsen tisztában vele hogyan is élhetnének ha akarnának. :)

Igazad van, ha a nők félrelépnek akkor sokszor ott van az érzelem is, de persze itt is vannak bőven kivételek. A mai nő már bőven képes csak a jó szexért is félrelépni, ez már nem csak a pasik privilégiuma.
Vice Versa (törölt) 2014.03.25 19:29:19
@blcln:

Ahogyan én látom az alfák dugják, a béták pedig eltartják a nőket. Minden nőt csábít az alfa pasi, de ezen felülkerekedik az utódnemzés biztonsági része, és azt vállasztják aki ebben erős. A mocskos anyagiak ugye, amiről annyi de annyi pasi sztori regél. Akinek lennének kétségei az nèzzen be egy terepjáróba, mondjuk a második kerületbe, tuti, hogy cicababa lesz az ősz pasi mellett. Az emberi értékek, ugyebár.

A másik fele, hogy kevés nő képes a kapcsolatában az önkontrollra, elmennek a falig, ha a férfi nem képes kezelni a szitut, és ott már ők sem érzik jól magukat. Tehát a nőkhöz kell a határozott, és kialakult jellem, különben jön a tűzvész.
Vice Versa (törölt) 2014.03.25 12:51:52
@blcln:

Ezen is túlvagyunk, de nekem nem jön be az FFN felállás, és ez már csak így marad. Több barátom is próbált már megfűzni, hogy kettesben kapjunk el egy csajt, egy párszor kipróbáltam, de ez nem az én műfajom, nem izgat, sőt inkább zavar a másik meztelen pasi jelenléte. Ha a csajom más pasival akar dugni akkor oldja meg diszkréten, nem fogok ügyet csinálni belőle, tudom, hogy a hűség nem a testiségnél dől el, hanem az érzelmeknél.