Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kenick

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az európai filmes listámról már volt szó az ukrán The tribe-ról, az angol Fish tankről, a dán Zöld hentesekről, most pedig a belga Michaël R. Roskam filmje a soron következő, a Rundskop (Bikanyak). A 2012-es Oscaron a Legjobb külföldi film kategóriában is győzedelmeskedhetett volna, de hát az egy…..
A következőkben egy olyan bandát szeretnék bemutatni nektek, akik nem csak Magyarországon kevésbé ismertek, de még a tengerentúlon sem tartoznak a legfelkapottabb rockzenekarok közé. Mégis azt gondolom, mindeképp érdemes belehallgatni a lemezeikbe, különösen a frontember, Phil X…..
Varga Mihály közel egy hónap csúszással (választások, you know) múlt héten benyújtotta a 2015-ös költségvetés tervezetét a parlamentnek. Ahogyan már korábban is sejteni lehetett a kormány valóban fokozatosan elkezdi csökkenteni a szociális kiadásokra szánt összeget, miközben…..
A klasszikus stílus kedvelőinek szerzek most örömet francia vidéki stílusú konyhákkal. Jellemzői leginkább a természetes anyagok alkalmazása - fa, és kő nagy felületen rusztikus, régi vagy régies felületekkel. Különálló óriási tűzhely, fölötte épített kürtős…..
kenick 2014.11.04 09:20:29