Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ot

1 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó, ez eldőlt. Hisztizhet még sárgahaj ameddig akar, de el lett hajtva a vérbe, szögezhetjük le szinte 100 százalék bizonyossággal végre. Szavakban nehezen kifejezhető, mekkora károkat okozott az emberiségnek ez az ember, amit pedig a választás napja óta művel, elrettentő példaként kerül be a…..
Ot 2020.11.07 15:06:09
@Magányos Farkas_:
Biden fogja romba dönteni a világot. Néha nem tudja hol van és kivel beszél....Csak báb lesz az lmbtq mafia kezeben
Kevés téma képes annyira megbízhatóan kihozni az átlagpolgárban lakozó vicsorgó fenevadat, mint a melegek ügye. Szelíd kisnyugdíjasok, keményen dolgozó kisemberek válnak gombnyomásra lila fejű dühöngővé, ha szóba kerülnek meleg honfitársaink. Kidagadt nyaki ütőérrel megy a buzizás a kocsmában, a…..
Jobbra tőlem kávé, ölemben a laptop, nyomjuk akkor, én felkészültem. Éljen az ízlésficam. Összefoglalják a múlt hetet, tőlem itt meg is állhatnánk, annyira unalmas már ez a válogatás dolog. De nem állunk meg, nosza, induljunk, a picsába már. Egyébként csak 3 az egyben kávé…..
Kedves Munkahelyi terror blog és olvasók!   Pályakezdő lány vagyok, Budapesten élek, nemrég vehettem át a diplomámat. Mivel sajnos nem igazán piacképes a végzettségem, ezért úgy voltam a dologgal, hogy bár megpróbálok elsősorban ezen a területen elhelyezkedni, de nem…..
    amikor valakivel nem találod meg a hangot, vagy úgy érzed, hogy kihasznál, egyszerűen szemét Veled, teheted azt is, hogy bankodsz miatta, és sajnalod magad. Ez a legrosszabb, amit tehetsz. Az emberek szeretik, ha méltányolják őket, és ha ezt nem érzed, akkor elveszíted a…..
  Szombat reggel nem tudtam megszólalni. Nem volt hangom ugyanis. Péntek este hagyhattam el, ott abban a belvárosi kocsmában, ahol a Reakciós kommunánk rendületlen focihívő tagozatának tagjai üvöltötték rongyosra hangszálaikat az U20-as labdarúgó-világbajnokság magyar-olasz…..
170 millió forintért vásárolta meg az önkormányzattól, és 3,5 milliárd forintért újíttatja fel a város történelmi műemlékét, az Erzsébet Szállót a Paksi Atomerőmű Zrt., még az előző menedzsment idején kiválasztott alvállalkozókkal. A versenyeztetés nélkül bevont…..
Azt eddig is sejtettük, hogy Győzike nem mindig önszántából szakít Bea asszonnyal, meg van az írva, persze nem szó szerint, hogy az „Őrületbe kergetsz, hogy az ördög vájná ki a szemed”, hanem, hogy Győzike hajba kap és üvölt Beával. A harmadik perc környékén pedig…..
ROCKTÉRÍTŐVannak emberek, akik már a fizikai halál előtt megszűnnek létezni. Ilyen Pajor Tamás is. Volt egyszer a Neurotic.A már nevében is bizalomgerjesztő formáció a hetvenes-nyolcvanas évek nagy hatású nyugati igéjének, a punknak volt az egyik első nevezetesebb vasfüggönyön…..