Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nosk

1 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 66 éves szerb nyugdíjasnak az árvíz miatt kellett elhagynia az otthonát, mindene elúszott. Bécsbe igyekezett a fiához, de a magyar határon leszállították a buszról, mert nem volt nála elég készpénz, hogy belépjen az unió területére. A férfi három órát töltött még…..
nosk 2014.05.20 10:43:11
kedves @IKDFA:

ami a korrupciót illeti az egyik fél 19 a másik egy híján 20. ami viszont az emberséget és a hatékonyságot illeti a magyar oldalnak van hova fejlődnie sajnos.

tapasztalatom szerint a határon való átkelés rendszerint 1 órát vesz igénybe. ebből általában 1o perc a szerb oldalon és 5o a magyaron - mindkét irányba. meggyőződésem, hogy ez az időrablás indokolatlan és főként a hozzáállásból fakad. nem ritkán rossz ránézni a rendőrökre akik látványosan szenvednek a monoton munkától és telefonálgatnak, beszélgetnek, lazulgatnak inkább. az utazóknak meg vesznek az életéből - kinek kevés van, annak az életét.

őszintén szólva nem hiszem, hogy ez változni fog. talán szerbia is belép a tutijóba és előbb-utóbb megszűnik a határ intézménye.
BELGRADE -- The Ministry of Economy said Thursday that the law on free distribution of shares has taken effect. The law regulates the citizens' right to a portion of public companies' free shares and reimbursement, to be realized in their privatization process. All citizens who have not…..