Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gdzsolt (törölt)

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van még róla kép bőven itt is. Az első adásról itt írtunk. ..
gdzsolt (törölt) 2014.11.17 13:34:11
@falomb:

Kelemen Annáért is fizettek, már semmin nem lepődök meg.

Dori is a well-know Eastern-European model and playmate. Her outstanding outfit, personality and services make her exceptional. Go for her and enjoy!

Ezen még mindig röhögök.
Elindultunk hát, itt van a műsor, ami a frászt hozza az értelmiségre, legalábbis a facebookon és az újságokban, mert az RTL lekutatta a nézettséget, és hoppácsak, a VV leginkább a diplomás városlakó fiatalokat érdekli, de hagyjuk, nem minősítjük a műsort fröcsögve köpködőket, mert nem akarunk pont…..
gdzsolt (törölt) 2014.11.17 12:38:09
@JOKKA21:

Legalább ezt a blogot ne szennyezd már a szar dumáddal, told inkább édesanyádnak, vagy szemtől szembe nőismerőseidnek. Szánalmas.
Azt írja a Bors, hogy az egykori Playmate-nek titulált, éppen a legutóbbi Playboyban pőrén parádézó Bódi Sylvi berágott az RTL Klubra, mert a Celeb vagyok... előző évadában előadott pucér különszámát bemutatták, és nem átallottak az internetre kitakarás nélkül felpakolni a…..
Miután ittasan karambolozott, majd a börtönben szerzett tapasztalatairól írt egy könyvet, - amiért aztán a bíróság elmeszelte egymillió forintra -  Stohl Andrást egy ideje jegeli az RTL Klub, és az ecsetfejű Istenes Bencével próbálkoznak inkább. A TV2 pedig kapott az alkalmon,…..
Eszem megáll ezen az országon, és a képmutatás magasiskoláját jelentő közmédián. Miután az Eurovíziós Dalversenyt egy Conchita Wurst művésznevű, szakállas, de női ruhában fellépő osztrák induló nyerte meg, az lenne a minimum, hogy ha az eseményről beszámol egy magára…..
gdzsolt (törölt) 2014.05.13 15:24:38
@Sadist:
Neked mindig gyűlölnöd kell valakit? Először csak a nőket, négereket, most már a szakállas nőket is? Szar lehet egész nap csak másokban keresni a hibát és utálkozni. :(

De komolyan vicces ez az egész. Egy giccsparádé dalfesztiválon nyert egy szakállas faszi, aki nőnek öltözött. Pár hét és senki sem fog rá emlékezni, csak az ilyen vérzivatart hányó "normális értékrendű" acsarkodók...Ti tartjátok életben.
Aki azt várta, a két lány majd egymásnak esik, és hajtépésbe torkolló csajbalhéba torkoll az utolsó párbaj, az most csalódott. Civilizált hangnemű, óvatos beszólásokkal fűszerezett beszélgetés végén VV Zsófi ment vissza a villába, és került be a holnapi hármas döntőbe,…..
gdzsolt (törölt) 2014.05.11 13:38:40
@tomy88trance:

"Egy nő legyen már nő." Jó pár olyan nőt ismerek, akik nem felelnek meg a porcelánból kirakott kritériumaidnak - elhízottak, vagy káromkodnak, mégis értékesebbek, mint sok piedesztálra állított, jajnemfingokbüfögök "hölgy". Tudod nem ilyen apróságok alapján kéne eldönteni, hogy ki létjogosult a dicső "nő" cím viselésére. A nők is csak emberek.

Amúgy akkor Aurélió nevű lényről mit lehet írni? Szatír?
Akkor tudtam, hogy a Salem felkerül a heti nézős kedvencek közé, amikor a furcsán lárvaarcú és kifejezéstelen tekintetű Janet Montgomery fogta magát, előhúzott egy varangyot a férje szájából, majd rácuppantotta a combja belső felére, vészesen közel a pinájához. Aztán…..
gdzsolt (törölt) 2014.04.23 18:34:39
@Serio:

+1
Egy reggeli hírműsorban éppen a Seattle-i helikopterbalesetről volt szó, és az egyik tévés az iPadján képet keresett hozzá, illusztrációként. És a burritó képe után felvillant egy méretes fasz, amit látva a többiek sokkot kaptak. Én meg azóta röhögök. …..
gdzsolt (törölt) 2014.03.19 13:27:52
@Leadfoot:

:D
Azt írja a Blikk hogy a comment:com olvasóinak véleményével és Gyurcsány Ferenc öregecskedő feleségek lecserélésérő szóló tézisével egybeeső döntést hozott a TV2, és ősszel induló, Rising Star című énekes tehetségkutatójukat már nem a csatorna elnyűhetetlen arca, a…..
gdzsolt (törölt) 2014.03.19 13:25:09
@klarky:

Mégis mit vársz az ezer fotelmacsó országában, akik kompenzálásképpen benyögik mindenhová, hogy "csöcs", "mindegy csak csöcs", "kúrnám", mekkora élmény lehet ez nekik... :D

@Pinabubus:

@storker: Milyen izzadtan bizonygattok, hu, igazi kanok vagytok. :D