Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sonkásádám

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Ongo csapat blogján olvastuk a hírt:"Nara városában vagyunk Malinál, 3 óra körül értünk ide, azóta itt veszteglünk. Itt van a valós (értsd ellenőrzéses) határ Mauritánia és Mali között. Pénzt akartunk váltani a városban, aztán találkoztunk azokkal a srácokkal,…..
Sms-es érkezett Flying Giziéktől, és mivel mi frissek vagyunk, még a sörünk mellől is posztolunk:"Az ima elött már nem érjük el a határt. A 7-es busz a Tatooine után eltűnt a bolygóról. Lóhaláléknak hengerproblémái támadtak, Tantanban lemaradtak."Az imént pedig…..
sonkásádám 2008.01.26 21:08:55
az ongos csapatot kitoloncolták:
www.ongo.hu/bamako2008

"...jöttek aztán a rendőrök és mindannyiunkat kitoloncoltak a határig, elvették az iratokat, el akarták venni a kocsi kulcsát is, hála Serbánnak, ez nem sikerült. Fogalmunk sincs, hogy mi történik, körülöttünk vagy 20 rendőr, ordibálás, anyázás, nem tudjuk mi lesz..."
"Tisztában vannak azzal, hogy Fekete-Afrikába segélyt vinni nem veszélytelen?" - kérdezte az Afrikát többször megjárt angol tévés a bamakóba induló csapatot. Akkor vigyorogva rángatták a vállukat, kalandra készen, lelki szemeik előtt az ajándékoktól…..
sonkásádám 2008.01.22 20:41:13
Szombaton elindult az Ongo csapata a Budapest-Bamako ralin. A résztvevők közreműködésével mindennap friss beszámoló, fotó kerül fel az Ongóra. Ezek segítségével folyamatosan nyomon követhetők az Afrikában zajló verseny eseményei és a csapat állása.  ..