Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balázs Gyula

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
JóVáros Blog CENZÚRA!!! 2014.04.01 17:12:03
A BLOGOM MOTORJÁT ADÓ BLOG.HU AZ LMP-RŐL ÍRT ÖSSZES ÍRÁSOMAT ZÁROLTA, AZOK AZ OLVASÓK SZÁMÁRA NEM ELÉRHETŐEK. NOS AKKOR ENNYIT A NETSZABADSÁGRÓL ORBÁNISZTÁNBAN ÉS ENNYIT AZ LMP VALÓDI ARCÁRÓL. OSSZÁTOK, HOGY AZ LMP FANOK IS LÁSSÁK, MI A PÁRTJUK VISZONYA A DEMOKRÁCIÁHOZ,…..
Balázs Gyula 2014.04.01 21:08:55
@08.szabogabor: Nagyon idő- és energiaigényes. De ha megint győz a jobboldal, akkor meg kell lépni, mert még jobban elbutítják a népet. 20-30 szerkesztő kellene hozzá, akik a wikinómia elvei szerint írnának és összeraknák a sok infót egésszé. De akkora egója van mindenkinek, sajnos nekem is, mindenki önmagát akarja megvalósítani, nem szolgálni valamilyen fontos ügyet.
Egy idézet:„Az értő hallgatáshoz félre kell tennünk a saját céljainkat, el kell felejtenünk, mit akarunk mondani, és arra kell összpontosítanunk, hogy befogadjuk a másik mondandóját.
Az őszinte hallgatás azt jelenti, hogy félretesszük az emlékeket, a vágyakat és az ítélkezést, és – legalább néhány percig – csak a másik számára létezünk.”

Michael P. Nichols : ÉRTŐ HALLGATÁS
Balázs Gyula 2014.04.01 23:55:18
@medvedisznóember: Nézem DP fészbuk oldalát, hát nagyon lement kutyába azóta. "Patkánnyal nem szabad a csatornában harcolni, mert az az ő harci terepe, ott csak ő győzhet, ki kell cibálni a napfényre, és ott kell megküzdeni vele" magyarul: a gyűlölködést hagyjuk meg a CÖF-ösöknek, a ballib oldalhoz nem méltó.