Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zalchee

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
GasztroMenza Epres zabpalacsinta 2015.08.22 14:01:52
Klasszikus vékony palacsinta. Annyi különbséggel, hogy ez egészséges, mivel zabpehelylisztből készül. Ettől sokkal ízletesebb natúran is, mint a hagyományos palacsinta. Ha elkészíted, hidd el rászoksz erre a verzióra! Hozzávalók 2 személyre: 100 g zabpehelyliszt 2 tojás 300…..
zalchee 2015.08.23 15:12:19
zalchee 2015.08.23 19:01:05
@GasztroMenza: nem egészen :) sőt, nagyon nem.

A 'király búza' pedig nem összekeverendő a többi búzával, más faj/típus
Ha valakinek egy étel elfogyasztása után kellemetlenségei támadnak, könnyen kimondja, hogy allergiás az adott élelmiszerre. Napjainkban egyre többet hallani az ételallergiáról és az intoleranciáról, sokan össze is keverik ezeket. Pedig fontos különbséget tenni e két betegség illetve állapot között,…..
Sajnos egyre többen érzékenyek a gluténra (és hívják magukat tévesen lisztérzékenynek, pedig glutén nem csak a gabonafélékben van). Mondhatni gluténmentesen étkezni - legalábbis kellemes szájízzel - szinte lehetetlen. Ha valaki el sem tudja képzelni, hogy milyen lehet…..
zalchee 2015.07.01 18:33:47
@Valaki2: örülök, ha elolvastad, pedig nem rövid. meg, hogy felhoztad a kutatási részt.
nos, nekem van egy apró kapcsolódásom a cikkíróhoz...az a helyzet, hogy tisztában vagyunk vele mi kéne, nekünk is hiányzik a kutatás. már felvetettük az illetékes minisztériumnak, hogy az egyik kutatóintézetüknél végezzék el amit kell. teljesen érdektelenek voltak.
nekünk nincs forrásunk kutatást finanszírozni, sem felszerelésünk lefolytatni. szóval addig marad ez.
meg az pl, hogy a búzánk lisztjéből készült termékeket fogyasztó gluténérzékenyeknél csodák csodája, nem jelentkeznek tünetek...
Wellness Varangy Anyák napja x365 2014.05.04 17:03:51
És te miért vagy hálás Édesanyádnak?          ..
Így fogyhatsz le 5 kg-t 2 perc alatt!!!!   Teendők:  1. Takarítsd le a tükröt. 2. Vedd le a mackónadrágot. 3. Húzd ki magad és állj egyenes háttal. 4. Mosolyogj, szép vagy! :) Neked is menni fog, bízz magadban! ..
zalchee 2014.04.26 23:52:38
Úgy látszik, ez a múlt hét nem a vásárlói élmény jegyében telt. Először a Sága virsli-disztópiáját éltem át, pénteken pedig egy wunder-szendvicset találtam, amiben az volt a csoda, hogy legalább tojás - gondolom a közeledő húsvét megihlette a készítőket - na szóval…..
Tisztelt Sága! Először is szeretném megköszönni húsgyáruknak a ma esti cikket, másodrészt szeretném megköszönni, hogy ügyelnek a diétámra, mert ma este bizony nem vacsoráztam. Meg is mutatom, miért:       Még jó, hogy amúgy is ritkán eszek ilyen kotyvalékokat, de…..
Kedves Gyerekek!Tudjátok mi lesz az ebihalból?Béka!És a békából tudjátok hogy mi lesz?Hát királyfi az biztos nem!Egyszer volt, csak hol nem voltEgyszer volt, csak hol nem voltEgyszer volt, csak hol nem voltÉn kimentem a tóra, ahol jónak mondhatóA békaperspektíva, de kár volt a…..
zalchee 2014.04.02 21:05:17
Wellness Varangy Home Wellness 2014.03.27 16:05:41
Az egyik dolog, amit a legjobban szeretek az otthoni munkában, hogy kicsit lazábban indulhat a reggel. Leülhetsz a munkád elé fürdőköpeny-pizsi szerelésben, senki nem szól rád, amiért lompos vagy és dolgozhatsz a saját tempódban, óriási bögre kávét kortyolgatva, ahogyan neked…..
Gondolkoztál valaha azon, hogy mi a legkeresettebb dolog a világon? Nem? Szerintem mind tudjuk, ha kicsit belegondolunk. Versek, ódák, egész könyvek szólnak róla. Filmeket, motivációs beszédek egész sorát találod és emberek izzadva kergetik Őt, egyre nagyobb célokat tűzve maguk…..