Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tizennégy4

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szoci és a tjúk ól Non-stop-Off 2018.03.09 18:36:06
      Ami a csövön kifér. Itt lehet politizálni is, de csak itt! Aki csúnyát ír moderálom, a legcsúnyább szó a kutyafája ! :P..
tizennégy4 2020.01.15 09:50:21
@Szőkenőő: "Nem dobja meg hirtelen a cukrot." akkor sós bejglit csináltál???
Mert normál bejgliben sok cukor van. Tehát a fehérlisz vércukor emelő hatása kismiska a fehér finomított cukor bombasztikus hatása mellett.
Ezen elgondolkodtál?
Olyan mintha vega kolbászt csinálnék tofuból és jól meglocsolnám olvasztott kacsazsírral :-)

A tanácsom, hogy bejglit fehér lisztból süss.
Vagy sehogy.
A kompromisszumosodás súlyos tévút és önbecsapás.
Ha egészségesen akarsz etkezni, akkor száműzz minden fehér lisztet és cukrot IS!
tizennégy4 2020.01.15 16:12:50
@Womb Rаider: aki komolyan veszi a diétát, esetleg testépítő az tudja, hogy csak teljesen elszántan és fegyelmezetten lehet eredményt elérni. Csak száraz sült csirkemell rízzsel hozzá zöldségek meg fehérjeporok. Semmi egyéb kilengés.
A sorozatrandizó Texas girl 2019.12.16 09:59:24
Amanda tinderes találat, 165 magas, vékony (nagyon vékony), szőke haj, barna szemek. Már a bemutatkozója is angolul volt, de azért rákérdeztem, hogy tényleg nem tud-e magyarul (hát nem). Kiderült, hogy Texasi, de öt éves tanuló/ismerkedős körúton van. Angolt tanít egy iskolában, mellette egyetemre…..
tizennégy4 2019.12.22 20:48:15
@MsIreneAdler: " Az emberi természet nem változott. Annyi a különbség, hogy most nyíltan élik meg a nők"
Ez minőségi különbség a régi világ erkölcseihez képest. Ha egy társadalom női tagjainak 5%-át hajtja a hipergámia és titokban csinálják, vagy a 70%-át ez vezérli és nyiltan csinálják. Érzed a különbséget? ÉS ne számháborúzzunk hogy pontosan hány százalék. Hanem a tendencia a lényeg. Jobb lett a világ ettől? Több és boldogabb a házasság attól, hogy a nők most szabadon válogathatnak akár a termékeny koruk legvégéig és el is válhatnak bármikor?
A sorozatrandizó A felvidéki 2019.11.25 07:47:36
Tetszett a göndör haja a képeken, és arcra is olyan tipikus barátnő feeling áradt belőle, aki nappal átlagos, este meg kiszívja belőled az utolsó cseppet is (a jó értelemben). Szóval volt benne valami. Kicsit pimaszkodtam vele, hogy olyan 80-as évek stílusú a frizurája. Három féle reakció van arra,…..
tizennégy4 2019.12.05 20:25:47
@whoamiohmy: baromi durva ez a négy napos edzés :-D
tizennégy4 2019.12.07 10:09:22
@whoamiohmy: bizony! a gyűjtögető és a vadászó életmódnak teljesen eltérő igényei vannak. Azért azt megkérdezném, hogy a férfiak legyalább 70%-a napi 8-9 órát egy irodában mereszti a fenekét, akkor abból. hogy vezethető le a "vadászó" életmód energia szükséglete :-)
Az eü részéhez nem értek, az a te szakterületed.
Ellenben a vegánságnak óriási szerepe van még ebban, hogy nem kell haszonállatot tartanunk. Ami Föld bioszférájának nagy részét leköti és ezért fenntarthatatlan.
Azért irtják a brazil őserdőket, hogy szarvasnmarhát legeltessenek az amcsik hamburgeréhez. Ez a Földünk szisztematikus és ostoba tönkretétele.
Szóval az egészségügyi mellett bőven van etikai, ökológiai indoka. Persze a boomer-ek ezt nem érthetik és le is szarják, utánuk az özönvíz. Jellemzően a tizenévesek vannak beparáztatva a klíma hisztivel. Ami lehet túlzás és sajnos lehet hogy igaz is. Nem vagyunk jövőlátók.
De a húsevés trendje az emberiség végét fogja jelenteni, ez most így látszik.
A cím eléggé árulkodó. Alma fekete hajú, barna szemű lány volt egy ismerkedős oldalon. Nehezen ment a beszélgetés indítása, mert a találó nyitószövegemre, amire rendszerint mosolygós válasz kell, hogy érkezzen (vagy semmi), ő elég rideg és rövid választ adott. A további kommunikáció is ilyen volt,…..
tizennégy4 2019.12.05 09:39:35
@clemens:
1. nem írt nevet, se fotót -> a teljes diszkréció biztosított
2. ővele esett meg, tehát a saját életéről beszámolhat.
3. lebunkózni valakit ismeretlenül -> igazi boomer szokás. :-)
A pasi három év után sem képes túllépni az exén, és ha kicsit bepiál, szánalmas monológokkal zaklatja exét, akinek amúgy már új barátja van. Az ügy pikantériája, hogy a nő mindent megtesz azért, nehogy párja megtudja, hogy az exe még ennyi idő után is ennyire ragaszkodik hozzá, mert attól fél, hogy…..
tizennégy4 2019.09.02 10:57:09
@Cs. Tibor: Ez itt stílus idegen hozzászólás. Az MTA nagydoktori iskola a másik folyosón található, kérem kopogjon.
„Mikor pedig végre hosszas munkával sikerült becsábítani, kiderült, ami addig is egyértelmű volt: hogy életem szerelme teljesen impotens” – És nem Levélírónk külleme miatt, ennél sokkal összetettebb a dolog. Mert hiába az összhang és a sok közös téma, ha egy dogmatikus vallás közétek áll.…..
tizennégy4 2019.08.30 14:07:49
@vipertooth: Naná, hogy több kell! Csak egy nőnek udvariasságból nem mondják a szemébe, hogy rosszul szopik, fadarab az ágyban stb. Egy férfiról rögtön kiderül hogy rossz a szexben: nem áll fel, hamar elmegy, lélektelenül dönget.
A nők meg azt hiszik magukról, hogy ők csodásak, mert sosem szembesülnek a szexuális teljesítményükkel.
Hát így megy ez.
Nagy gond manapság a programozó hiány, pörög a fejvadászat meg a munkaerő közvetítés. Csak úgy záporoznak ránk az önéletrajzok (nemzetközi nevén CV-k, amit szívínek kell ejteni), ahol jobbnál-jobb szakemberek kínálgatják lenyűgöző szaktudásukat és hirdetik makulátlan szakmai előéletüket. Mindenkit…..
tizennégy4 2017.07.20 19:58:33
@mennyémá: A HR cicusokról mindenféle rossz tapasztalatom van nekem is, de akkor meg ki alkalmazza őket? A szakmai vezető annyira ostoba, hogy egy kontraproduktív HResre bízza a kiválasztást? De ő szívja meg, ha a jó dolgozót nem veszik fel csak azt akit a HRes továbbküld neki a maga ostoba szabályrendszere és szubjektivitása alapján.
A hadoválás és a handabanda teljes arzenálját felvonultatta a magyar kormány a CEU elleni hadjáratában - de végül kénytelen volt meghátrálni. Fideszeshez méltóan, Szijjártó Péter igyekszik győzelemként kommunikálni a vereséget - de az attól még vereség...
tizennégy4 2017.07.20 19:51:19
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: haha ez nagoyn jó kis szöveg volt, magam sem írhattam volna költőibben :-)

Nem lehet hogy az egész CEU botrány arról szólt, hogy ezzel akarta orbán kikényszeríteni hogy trump találkozzon vele ? Pedig nem fog.
Nem az baszta fel az agyam, hogy Kötter Tamásnak megjelent három sikeres könyve, hogy írás mellett sztárügyvéd, hogy Armaniban veret a Porshe-jában – hidegen hagynak a kocsik, telefonok, öltönyök, asztalfoglalások -, hogy újságoknak nyilatkozik – egyébként legutóbb okosat –, de még csak nem is az…..
tizennégy4 2017.07.16 11:08:02
@Lola Welbach: Mit jelent az hogy lájkolta? Ez egy esemény? Mert ugye a facebook az a végzetesen felszínes emberek lételeme. De ha ezt a facebookot túltolod akkor már pozitívvá válik?
Aposztban lehordasz egy embert, hogy szarul ír és az az ember "lájkol" téged. Ami azt jelzi, hogy nem sértődött meg, mekkora humanoid, emelkedett jellem már?
Vagy azért a lelked mélyén mégiscsak meg vagy babonázva a sikeres férfi öltönyétől, kocsijától és egyéb kellékeitől ?
Ilyenkor jön az hogy te tulajdonképpen ironizáltál. Régi menekülő útvonal :-)
tizennégy4 2017.07.19 23:39:29
@Lola Welbach: ügyes fordulat, le a kalappal előtted !
tizennégy4 2017.07.19 23:41:12
@Lola Welbach: ügyes fordulat, le a kalappal előtted!
autózz! Szabályos ez a parkolás? 2014.03.17 13:33:42
A városban több helyen is találkozni olyan megoldással, hogy az autók saras, gazos, esetleg murvás területen parkolnak. Ezt van, amikor jelzik is parkolóként táblával, van amikor, nem. Nem akadályoznak, nem veszélyeztetnek senkit azok, akik ide teszik le autóikat. Egy ilyen helyre…..
tizennégy4 2014.03.18 10:06:10
@fifibá55: "és az előadó mindennel tisztában van."
A köztereseknél nem voltak tisztában. Odajött két ügyintéző csaj is és mindketten szótlanul mentek a helyükre - tekintve hogy az ügyfélnek úgysem lehet igaza - de ellenérvet, vagy véleményt nem tudtak mondani.
A kérdéses házban lakok és a tulajdonos tájékoztatása szerint az a terület a ház területe és ott szabályos és ingyenes a parkolás.
A köztereseknek a menetiránnyal volt gondjuk, ami azért is hülyeség mert lefele a Bimbó út menetirány szerinti jobb oldala a parkoló kocsi meghosszabbított tengelye.
De ez nyilván hülyeség, mert nem az úttesten álltam.
Nem értem panaszmuki miért ragaszkodik a szabálytalan parkolás teóriájához. A járda szegély le van süllyesztve és murvával leszórt parkoló terület. Nem a közterület része, tehát kresz tábla nem rendelkezhet az ottani parkolás rendjéről.
tizennégy4 2014.03.18 10:07:24
@gabobaby: De. Tolathat. Parkoláshoz beállás esetén.
Te hogy állsz be két autó közé főúton ?
Még a rutinvizsgán is feladat hátra tolatva beparkolni.