Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Funeste

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.05.18 12:07:00
Jó hír, ma nagyon haladt a videó. Már csak 2 perc van hátra a szinkronból, azt kész is.Rossz hír, költözködés miatt felettünk kopácsolnak,fúrnak ezerrel, már reggel hét óta (de jó erre kelni!), azt baromira meguntam, hogy minden jelenetet 6x kellett felvennem, mert berregés van a…..
Lennox megint alkotott Jobboldalt kinn van a link, amiről korábban beszéltem. Holnap majd mennek fel a százalékok, remélem a 100%-ig ..
Ha jól láttam volt már fenn TAPS paranormális jelenségkereső csapat videója, akkor most az előző bejegyzéshez kapcsolódva, a cím szerint különösen érthető fehérzaj a TAPStól!..
Nos, sajnálatos és nektek talán meglepő a hír, de azt kell mondjam, hogy nekem sajnos nem az. Már hosszú hetek óta érzem, hogy vége kell hogy legyen, de gondoltam a születésnapig még kihúzom. Aztán belegondoltam, azért az egész nem méltó arra, hogy pont a születésnapon legyen…..
ROFL-net Vicc 2008.03.30 10:18:00
Az öreg Pista bá átmegy a szomszédokhoz látogatóba. Bekiabál a kertkapun, mire megjelenik egy hatalmas komondor, és megszólal:- Nincs itthon a gazdám!Az öreg úgy megijed, hogy elájul. Amikor a kutya nyelvcsapásaitól magához tér, azt mondja:- Te, hát ugatni nem tudsz?Mire a kutya:-…..
Ez a videó El Chupacabra-ban készült. Kirándultak az erdőben, de láttak a bokorban egy élőlényt. Vajon eljött Gollam a Gyűrük urából? ;)  Köszönjük, Norman Bajsz. ..
ROFL-net Laza anya 2008.03.18 10:58:00
Én biztos nem intéztem volna el egy laza "It's alright"-al Hilarious Wii Accident - Watch more free videos..
Funeste 2008.03.18 21:44:05
Kell hozzá egy elterelés, egy speciális "Windows leáll" hang és pár XXX-újság. ..