Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PinkyPanther

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mentálisan vagy fizikálisan volt nehezebb játszani a Survivort? Úgy gondolom, hogy fizikailag fel lehet készülni a játékra, mentálisan jelent kihívást. Nagyon nehéz idegen emberekkel együtt élni, meg kell nekik felelned, elvárásokat kell teljesítened. Valamilyen szinten a barátaiddá válnak, de…..
Na, kérem szépen. Tessen eldönteni, hogy a pénteki Éden-adás hogyvótja mikor kerüljön ki a blogra. Két lehetőség van, szombat és hétfő. Szavazzon mindenki, MOST. ..
PinkyPanther 2015.02.28 08:39:42
A tehetségkutatókat gyakran vádolják azzal, hogy nem is kutatják a tehetséget, csak újrahasznosítják. Így könnyebb megírni a forgatókönyvet, és a siker meg az örömkönnyek is pont beférnek még a reklámblokk elé. A Britain’s Got Talentben egyszer már kiderült, hogy Paul…..
PinkyPanther 2010.06.08 12:53:03
A "holnap" kicsit elhúzódott, de most kaptok pár képet, a minőségük kicsit gyenge, dehát néha az is kell, hogy lehessen valahonnan feljönni.Szóval itt nem burg*r k*ng van hanem valamiért ugye hungry jack's-nek hívják itt, de ez clever, de ma volt szerencsém egy olyanba…..
Az alábbi sztorinak egyetlen pozitív üzenete van: az alávetett lárvák fogyasztók legalább képesek a szolidaritásra. Miközben a BKV szervezésében órákig aszalódnak szűk folyosókon, hogy jó sokat fizethessenek a rossz szolgáltatásért, aprót váltanak egymásnak, fenntartják a…..