Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pofallgalaxies

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A találgatásoknak és takargatásoknak vége, egy lesifotótémát kipipálhatunk, ugyanis az Entertainment Weekly-ben megjelent az első hivatalos kép Lex Luthorról. (Megmondtam, ugye? De nem? De de.) Bárki bármit mond, Jesse Eisenberg kivételes talentummal rendelkezik, biztos vagyok benne,…..
Tegnap este 8-tól már látható volt a hazai vásznakon –szám szerint 53-on– A szürke ötven árnyalata, és ahogy azt sejteni lehetett, a siker kirobbanó. Már elővételben 50 ezer jegy kelt el rá hazánkban, a tegnapi napon pedig a meghirdetett előadások mellé jó pár, köztük…..
Aki már tudja, hogyan kell sárga autósat játszani, készítheti a zsebkendőt: december 23-án és 24-én (kinti idő szerint este fél hétkor), két részletben adja le a BBC Radio 4 a Cabin Pressure záró, Zürich című részét. Aki még nem, de tudni szeretné, annak hadd mutassam be a…..
pofallgalaxies 2014.12.22 12:23:42
pofallgalaxies 2014.12.22 20:06:37
I'm not a loving kind   "Első" - Sherlock! - John Watson saját hangját hallotta visszhangozni valahonnan nagyon messziről. A teste lebegett, úgy körülbelül két egész másodpercig, mielőtt valójában zuhanni kezdett volna. A résnyire nyílt szemhéja alá behatoló fehér fény…..