Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Frege Mente

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden metrómegállóban több ajtó is van a falak mentén. Szerintem mindenkinek eszébe jutott már, hogy vajon mi van az ajtók mögött? Mit rejt az alagút? Egy esetleges atomtámadás esetén a metróban fogunk élni? Igazak a pletykák, miszerint egy komplett város van a lábunk alatt?…..
Frege Mente 2014.03.22 22:21:03
@Androsz: ha jön az influenza, menj a legzsúfoltabb helyre. Ha jön az ózonlik, állj ki délben széttárt karokkal a napra. Nem baj az, ha a feladó típusú emberek génjei minimálisan örökítődnek át...Tényleg jobb lesz a világ, ha az olyanok maradnak életben, akikben dolgozik az életösztön, és a legreménytelenebb helyzetben is a megoldáson gondolkoznak, és nem a feladáson.Sok sikert:)
UPDATE 2019:Bár a poszt 2012-ben íródott, de jelenleg is aktuális! 2019-ben! További hasonló posztok (rendelés külföldről):ÁFA-VÁM határok: http://bit.ly/junkieeeboyrendeleskulfoldrol1reszSzállítási idők: http://bit.ly/junkieeeboyrendeleskulfoldrol2reszVámolási folyamat:…..
Frege Mente 2014.03.16 17:00:15
@LeslieChip: Szia..Sokkal jobb a paypal. Sok eladó eleve csak azt fogadja el. Ráadásul, és ez a legfontosabb, így nem kell minden egyes eladónak kiadnod a számlád számát, elég, ha csak a paypal-ra regisztrálsz fel.Az pedig egy ugyanolyan pénzkezelő cég, mint mondjuk a Visa, és nyilván nem fogja kiadni harmadik személynek az adataidat. Mondjuk lehet, kissé ez naívan hangzik, de akkor mondjuk azt, nyilván sokkal kevésbé, mint egy akárki dingdong kereskedő kambodzsából:)
A postás meg hiába nyúlja le a cuccot, az ebay, ha nem érkezett meg a cucc, kártalanít.