Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Til0s

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Sohasem tudtam elfelejteni őket (…) Még mindig kísértenek éjszakánként a vízért könyörgők, a sebesültek, a vérzők” – emlékezett vissza Naoyoshi Ishida, a Yamato hadihajó elleni amerikai légitámadás egyik túlélője a haldoklók szenvedésére. A Yamato 1945. április…..
Daily quest VI. fejezet 2011.02.03 16:41:00
 Az események híre futótűzként terjedt el a környéken, és hamarosan meg is jött az értesítés, miszerint Lady Sylvanas Úrnő látni szeretne, a Forsaken Front táborában. Azonnal engedelmeskedtem a hívásnak és amilyen gyorsan csak tudtam Úrnőmhöz siettem.- Újfent…..
Daily quest V. fejezet 2011.02.03 13:56:00
 Gilneas ostroma azonban koránt sem volt olyan könnyű menet, mint azt sokan várták. A Worgenek a fennmaradásukért harcoltak, és ha mindez nem lett volna elég, hamarosan feltűntek az első Szövetséges hajók is. A város ostroma folytatódott, de valahogy senkinek sem akaródzott…..
Daily quest IV. fejezet 2011.02.02 16:52:00
 Az elkövetkező hetekben állandósulttá váltak a csaták a Worgenekkel. Lépésről-lépésre szorítottuk vissza délre a fenevadakat. Szerevezetlenségüket kihasználva hatalmas veszteségeket tudtunk elérni csapataikban, de nem voltak lebecsülendő ellenfelek.Gyorsak, szívósak és…..
Daily quest III. fejezet 2011.02.01 17:17:00
 Rengeteg kérdés kavargott a fejemben, miközben a denevér, amin utaztam, megközelítette Undercity-t. Vajon látom majd az Úrnőnket? Neki kell majd jelentést tennem? Megszólít majd? Az élőholtak fővárosa nevéhez hűen, valóban egy másik város, nevezetesen Lordaeron romjai alá…..
Daily quest II. fejezet 2011.02.01 13:14:00
 Az utat követve könnyedén rábukkantunk Deathknellre. A kis falú egy viszonylag erős helyőrséggel rendelkezett, de így is hálásak voltak minden segítő kéznek. A jelentés elolvasása után külön meg is köszönték, hogy ilyen jó munkát végeztem a zombikkal, majd…..
Daily quest I. fejezet 2011.01.31 14:38:00
 Ragyogó, mindent beborító fényesség. Ahogy résnyire nyitott szemeim lassan kezdtek hozzászokni a ragyogáshoz a fényforrás is formát öltött. -Egy Angyal. –nyögtem, miközben lassan feltápászkodtam.   - Dehogy angyal. Ő csak Agatha. A hang forrásának irányába…..