Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ducktooooo

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1939. március 14-én, 75 éve vált függetlenné az első Szlovák Köztársaság, amelynek elnöke a szlovák történelem egyik legellentmondásosabb személyisége. Az egyes emberek számára nagy megmentő és a szövetségesek által meggyilkolt vértanú valójában a nácik szövetségese…..
Ha majd a kölök felnő és megkérdi, Apa, mi a rücskös faszér gyalázza mindenki a nemrég megbukott Orbán-rezsimet, egy dátumot fogok a figyelmébe ajánlani. Ide skubi skac, ha gyorsan át akarod látni, ugorjunk vissza 2014-be, egészen pontosan március 13. a megfelelő céldátum. Azon…..
Ducktooooo 2014.03.16 15:24:04
@ob.szerver:
És bazki nem látják, pedig ott van az újságokban, neten, szóbeszédben: Cívis város, belváros, közgép, Csutiland. Mi a fasz kell ennek a birka népnek: azt megértem hogy nem fogják fel, hogy egy új épületen kint a tábla: "ez EU pénzből épült", de mi kell nekik, hogy minden havi bankkivonat végén ott legyen: "ebben a hónapban Önt 8.000 Ft-al károsította meg a FideszMaffia, az elmúlt 4évben az összesen 500e Ft per fő, 2 Milla per családja "?
Ducktooooo 2014.03.16 15:35:22
@Pan Modry:
Tocsik 1 milliárdja, Zuschlag 70 misije, Simon 400 misije hogy aránylik a Közgép 1000 milliárdja, a garancsi fele gázbiznisz 100 millárdja, ellopott manyup 3000 milliárdja, paksi dupla áron áram a lehető legszarabb hitelfeltételekkel 3000 Mrd Ft-os deal hét képest ?
Nagyságrend mutatja a rendszer szintű lopást. Minden rohadt MSZP bűnözőt börtönbe, nincs pardon! De a Fidesz nem egy part amelyik kormányoz és lop (mint az MSZP), hanem azért kell, hogy kormányozzon hogy lophasson, ez a politikai credo-ja! A barmok meg elhiszik a "nemzeti", meg "megvédem" maszlagot. Es tele a város sztorikkal, hogy a tűzhöz közeli csocseszek maffia (es ezt szó szerint értsd) módszerekkel vesznek el cégeket, miután tönkreteszik megzsarolva. Ha láttad mi történt a manyuppal, akkor nem kell ecsetelnem. De ez a tolvaj banda már ott tart, hogy a sarki trafikod is kell neki, minden bammeg, holnap a gyerek iskolatáskájábol kell majd nekik a szinesceruza.
Ducktooooo 2014.03.16 16:00:55
@szárny:
Persze, pár megjegyzéssel:
- de ennek semmi köze annak igazságtartalmához
- ez simán büntetőeljárási kérdés, ami a független ügyészség miatt kicsit éppen késik
- nem kell hozzá népszavazás, elég a 3-5 tagú büntető tanács
- mussolinit imádta a nép, majd szarrá lincselték Milánó mellett egy ENI benzinkuton (a hulláját)----én nem ezt kívánom, pont ezért pampogok, h ezt nem kéne megvárni, legyen sima per
Magyarországon még az etnikai fundamentalisták is puhányabbak. Én elhiszem, hogy kampány van Magyarországon és kampány idején mindenki meghülyül, de azért a hülyeségnek eddig voltak határai, úgy tűnik Maradék-Magyarországon ez megszűnt. Legújabb borzalom a Fidesz által…..
Ducktooooo 2014.03.16 15:20:05
@Csehszlovák Kém:
Szerintem a kommentelőid nagy részének szövegértelmezési problémái vannak. Attól a pillanttól, hogy a szaron meglátták a kokárdát (jó, nem mondom, durva, és először érthetetlen is, de a posztot végigolvasva érthető miért), nem ment át semmi az agyukon, azon kívül, hogy megint bànccsák a magyart.
Gratulálok, kiváló írás, ugy néz ki, hogy az itteni posványon túl sokkal jobban hozzá lehet nyúlni témákhoz. Ebben a cikkben nulla közösség elleni izgatás nincs, a hujeséggel és az ájtatos hazug magyarkodással szembeni felhívás tök jogos, köszönöm szlovák testvérem, nálam tiszteletbeli magyar lettél. Üdv
Rétvári Bence, a  KIM államtitkára, a törvényalkotás őre, önjelölt politológus a következő elemzést osztotta meg a Facebookon: "Bár korábban ellenzéki oldalról sokan azt rótták fel az új választási rendszer hibájaként, hogy ellehetetleníti a kisebb pártok indulását,…..
Ducktooooo 2014.03.16 09:08:58
@Az evolúció megfordítója... vissza a fára!:
Azért mert csak ha kocsmában rögögnéd az ocsmány náci eszmét akkor max megkerdeznék tőled h apad miért nem tanított tisztességre de amikor naci katonai alakulatban menetelsz embereket megfélemlíteni megverni az bűncselekmény es a párt aki ezt szervezi az nem működik az alkotmány szerint. Ezért
Az elmúlt napok híre volt egy szokásos könyv, amelyben a beosztott hízeleg főnökének. Bővelkedik ilyenben a történelem, semmi különös. Petronius ugyanígy csavarta ujja köré Nerot befolyást, pénzt hatalmat remélve. Minden hatalommal rendelkező számára a legnagyobb kihívás a…..
Ducktooooo 2014.03.16 00:09:03
@s:
Tökéletesen jól látod Bajnait es az ő helyzetét, én sem tudtam volna jobban leírni :-) Én szeretnék egy olyan országban élni, ahogy a miniszterelnök (NEM miniszar-elnök) jelöltek unalmas, szürke, nem politikus alkat könyvelők, akik egyetlen dolga, hogy minél kevesebbet ártsanak, minél jobban leépítsék az államot és nem akarnak állandóan kibaszott nemzetgyűléseket tartani, hogy világmegváltó hazugságaikat propagálják.
Nem tudom mennyi időnek kell ehhez eltelnie, hogy Mo ilyen hely legyen. Gyurcsány bűne az, hogy elhitette az emberekkel, hogy képes erre, hogy meg tudja valósítani programját, miközben arra sem volt képes, hogy a vén lopók által irányított MSZP-t gatyába rázza, személyes hujeségét túl, ebbe égett bele, kormányzás helyett egy borzasztó gyér one-man-showt nyomott, gyakorlatilag mindenbe belebukott, miközben orban kihívókent egy erős, dinamikus vezeto benyomását keltette. Ennek ellenére, paprikajancsi természeten túl meglatasai, műveltsége, világnézete engem meggyőzött, de soha nem legyen tobbet. miniszterelnök. Orban - aki szimplán egy köztörvényes bűnöző - (sokkal nagyobb) bűne hogy 20 éve arra jatszik, hogy a magyarokat lebutítsa és bután tartsa, először benasagbol, majd sertodesbol, most meg már az általa vezetett maffiaállam rablás miatt.
Teljes megtisztulás kell a közéletben, kezdve a magyar agy mentális helyrerakásával. Sajnos az utóbbi nagyon kétséges.
Pálffy Ilona a Nemzeti Választási Iroda vezetője. Akit - ha már így alakult, hogy választások elé néz az ország - a választással kapcsolatos mindennemű gyakorlati, eljárási, jogi kérdésekről szoktak kérdezni. Amely kérdések a jelöltállítás, támogató aláírásgyűjtés…..