Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marie Walewska

0 bejegyzést írt és 105 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
magyar-magyar szótár xoló 2014.04.01 02:40:35
xolo, xoló – a joló ellentettje. Ksz-szel és hosszú óval kéne írni a magyar kszoló-t, de őt a bosszankodás élteti, hagy szenvedjen csak, különben pedig a kszolóba is belekötne, mért nem írom szép magyarul, pl szomorútojásnak. A szomorútojás tkp búvalbaszott. Éri a bú, a…..
Marie Walewska 2014.04.21 08:59:49
@Frick László Intézet: bár, azt hiszem, itt én vagyok a legnagyobb hülye, mert mindig azt hiszem, hogy lehet veled még értelmesen beszélni, holott évek óta nem vagy más, mint egy beszopatott békemenetes hívő. Szép húsvétot, minden jót. A társaság miatt majd még időnként visszanézek, jó olvasgatni Ripők, kikoránkel és Nagyjocó hozzászólásait.
De azt hiszem, Dudinak fölösleges egyetlen sort is begépelnem hozzászólásként.
Marie Walewska 2014.04.24 07:09:49
@kikoránkel: Igazad van. Pofát befog, nem kérdez, nem hőbörög, szépen békemetel és nézi a tévében azt a sok pompás embert a stadionavatón. Ja, meg trükköz, hogy normálisan el tudja látni a feladatát, és közben kezet csókol Rózsikának, igaz, vele már a nagyfőnök is elégedetlen volt, és picsán rúgta. Kiváncsi vagyok, hogy eddig ugye, dícsérni kellett volna, most, hogy el lett hajtva a fenébe, mikor lesz itt Dudinál is kiretusálva utólag a képekről. Mert ugye, ha 4 évig ő volt az államtitkár,akkor JÓ amit csinál, elvégre a főnök nem tévedhet. Most, hogy fenékbe rúgták, most akkor visszafelé átírjuk a történelmet, ahogy Oviéknál szokás? :D
József Attila Óbuda, a katolkus templom, Krúdy Gyula, és a fügefa a Miklós utcánál éjszaka, régi pesti úrilakás szobájában, ahogy fölhallik a villamos kerekeinek sikanása a síneken, autózni át Budapesten, ahogy a néptelen és autóktól gyér város ismeretlen vadonná tud…..
Marie Walewska 2014.04.18 08:27:57
@Frick László Intézet: ez most hogy jön ide? TE vagy rajta Rózsikával vagy S.Gabival? :D
avagy Albert Gazda nyomán: Petőfi - avagyis a magyar nyelv. Szeretem a magyar nyelvben, hogy a legtöbb hangzója az, ami, az o o, az ó ó, ésígytovább, a t t, a d d és a k az k,  az é nyílt és tiszta, az e zárt és kész, sajnos a ë kihalófélben. A pthrücsök és a pthefőkk…..
HA lenne rá pénzem, szerveznék ide vezető ellenállóértelmiségiekből a Balkán-ról meg Belorussziából egy-egy látogató küldöttséget, ugyan jöjjenek már el ide EBBE a BalkánBA (bele) és EBBE a Fehéroroszországba és nézzék már meg józanul, mitől vagytok beszarva. A…..
Marie Walewska 2014.04.11 16:25:38
@Frick László Intézet: és mondd, örülsz a választási eredménynek? És most, hogy úgy tűnik, Magyar Véreinknek köszönhetően az elempé kiesik? Hagyjuk már a picsába Feri ekézését, beszélj végre arról, EZEK mit csinálnak. Esetleg néhány keresetlen szót arról, hogy Áder kishuga lesz a klik új vezetője. De gondolom, te is elmentél, és ujjongva behúztad EZEKRE az ikszet.
A Netokrácia és Nijemmá Intézet esti válasza: Ha Orbán holnap felmondaná a reaktorbulit az oroszokkal, máris a megújuló energiában lennének okosak a Jók és Igazak és biomassza meg egyebek tekintetében mi más is a magyar megújulóenergia egyik fő oszlopa, mint az akác. ..
Marie Walewska 2014.04.07 21:36:07
@vészmadár (pica pica): ezen a néger bennszülöttes ügyön én is gondolkodtam már, honnan tudhatja :D
vagy ezt hívják írói fantáziának
Marie Walewska 2014.04.07 21:39:32
@Fenehorizont 667: trükkből akkor sem fog nyerni Feri, mert az úgy megtévesztőbb, és előre 2038-ra!

@vészmadár (pica pica): lehetne ezt még fokozni, ha a lengyel békemenetes testvérek is kapnának szavazójogot.
Pajtásnőnk küldte be ezt a gyönyörű levelet, az ember érzi dűűni róla az óccsó, újdonantan is már sárgás stencilpapír szagát, ó, Boldog Kádár Korszak, amikor még jól mentek a dolgok és többek között rend volt az oktatásügyben is, tessék: Ezuton tájékoztatom…..
Marie Walewska 2014.04.07 06:16:32
@Dudenbuch Fan: Tökéletesen igazad van. A következő hónapok feladata, hogy a 45%-os aránnyal elnyert kétharmad birtokában úgy kell átalakítani a választási törvényt, hogy a szemét ballibsi kozmopolita bűnös városban a fiúkra leadott szavazatok kettes szorzóval kerülnek elszámolásra, az ellenzéknél pedig egy 0,6-os szorzót kelljen alkalmazni, nehogy már másnak is lehessen embere a törvényhozásban. CSAK A FIDESZ. Cél a 100%-os fideszkormány.
Továbbá a határon túliakon kivül a lengyel békementes testvérek is kapnak szavazójogot. Nemár hogy ilyen pártoknak mint az elempé képviselője lehessen. Jesszus micsoda világot élünk!
magyar-magyar szótár Balkán 2014.03.29 03:53:04
Illatos Kéz: Szervusz [Jelentős Művésznő neve], akkor minden köntörfalazás nélkül azonnal a tárgyra térnénk. Tiszta Tekintet: Úgy tudjuk, megpályáztad az [Intézet Neve] igazgatói székét. Jelentős Művésznő: Igen. És? Illatos Kéz: Úgy gondoljuk, hogy te, a te neved,…..
Marie Walewska 2014.03.30 23:10:43
@nagyjoco: tudod mikor mennének el a pasik melózni ezekre a tipikus női munkahelyekre ennyiért :D hogy én is előítéletes legyek :D

@Dudenbuch Fan: ha azt mondom, hogy 100%-ig biztos vagyok benne, hogy te meg egyszerű agent provocateur vagy, az előítélet ? :D
Marie Walewska 2014.03.31 18:37:27
@Dudenbuch Fan: A linkelt kép alapján középkorosodó pasi vagy, aki kissé unja már a praktikusan de egyáltalán nem nőcisen viselkedő öltözködő feleségét. Szabadidődben ilyesmi oldalakon szörfölgetsz, mint ahonnan linkeltél, de ha benyit az asszony, máris kikattan az excell tábla, fiam, ne zavarj, dolgozom.
Marie Walewska 2014.03.31 18:38:53
@Dudenbuch Fan: amúgy, ha már...a cigányokkal és arabokkal szembeni előítéleteket ismerem, de egy "feka" mit is zavar a szomszédban? :D
Mely gazdag szó ám a lopás & lopva! Hát még a szerzés! lopva kivitt egyébszemét a szelektív gyűjtőknél -hungaricum A cigány lop, a magyar szerez, a joló torrentezik ingyenwifiről, A Jók és Igazak viszont kreatívkönyvelnek.   Van a magyarnak egy sohajtása, miszerint…..
Marie Walewska 2014.03.24 21:32:37
@vészmadár (pica pica): nem is erre gondoltam. Például azt tudod, hogy a tanfütyi, aki kijön majd téged ellenőrizni és minősíteni, az hogy került oda, hogy Ő minősíthessen TÉGED? Vajon milyen alapon lett kiválasztva? Gondolom, ha azt mondom, nem szakmai, akkor nem sokat tévedtem. Konkrét eseteket tudok.
Marie Walewska 2014.03.24 21:42:21
@heki: igen, én azt várnám, hogy ha valaki kritizál, akkor a kormányon lévőt kritizálja, és nem az ellenzéket. Majd ha nyer az ellenzék, akkor onnan fogva én is őket fogom cseszegetni. Addig minek.
És ahogy Hanni mindig mondja, szálkák és gerendák a szélben, tehát van egy cikk, hogy ki mint lop, csak éppen azt nem írja le Dudi, hogy EZEK hogyan is jutottak ahhoz a vagyonhoz, ami van nekik. Biztos kártyán nyerték, mint Gorcsev a Nobel-díjat.
magyar-magyar szótár rezsőcsoki 2014.03.19 19:09:35
A tömegek nem nyalják be a rezsőcsokit, nagyjából annak tartják, ami: polkomm rizsának . Viszont bezabálják és felvedelik, ami többletbevételük a rezsőcsoki miatt konkrétpénzben keletkezik. Viszont azt majd ők hagy döntsék már el, kire is szavaznak a választásokon vagy…..
Marie Walewska 2014.03.21 15:59:37
@Frick László Intézet: @kikoránkel: igen, érzelmi alapon. Annyit módosítanék, hogy értékválasztás alapon, lásd a faék eccerűségi honfitársainkat, akik magyar vagyok nem turista alapon a nácikra ikszelnek, nem értik, hogy a többi is magyar. Azon kéne elgondolkodni, hogy miért is büdi annyira a fixx a fényesfővárosi értelmiségnek, mert tuti nem azért, merthogy felcsutitörpecigány..stb. Végtelen egyszerű, mert az ő hívószavai, a KÖZPONTOSÍTÁS meg az ERŐ meg a REND MINDENÁRON ellenérzéseket váltanak ki bennünk. HOgy miből látszik, hoyg fixxéknél nincs demokrácia? Nincsenek nők (akik vannak, azok ugye...)és 25 éve Ovi a főnök. Mégcsak második ember sincs. Mondd Dudi, ez egy valóban demokratikusan működő szervezetben elképzelhető? Továbbá iszonyúan poros, konzervatív és szemforgató az egész bagázs. Lásd Tömjénzsóti meg R. néni, akik az emeszempés párttaggyűlésen megjelent szűzmária és azóta vallásos. Vagy kettővel kevesebb konyakot kellett volna inni a bűfében :D
Marie Walewska 2014.03.21 16:14:26
@kikoránkel: azért már milyen dolog a mi szittya népünket az antik rómaiakhoz hasonlítani...
Marie Walewska 2014.03.21 16:16:24
@kikoránkel: @Frick László Intézet: én egyébként az egészet úgy látom, hogy a polgárosodó rész (mármint ny-e-i értelemben polgárosodó) prüszköl leginkább Ovi ellen. Kádár igaz gyermekei meg tapsikolnak. A nácik meg menetelnek.
Ezt a bejegyzést Hannibal Lektürnek kell megköszönnünk, nem győzve hálával. The index , Hungarian online magazine insider trading suspects Goldman Sach's ! Belinkelte érvként ugyanis ezt a…..
Marie Walewska 2014.03.19 22:31:33
@Fenehorizont 667: kifelejtetted a kormány zászlóshajóját, Rózsikanénit.
Marie Walewska 2014.03.20 19:25:26
@vészmadár (pica pica): @Fenehorizont 667: nekem ugye nem kell beszámolni a férfi családtagok intim méreteiről, remélem legalábbis.
Marie Walewska 2014.03.21 16:10:57
@kikoránkel: azért normál társadalomban nem sűrön fordul elő, hogy a kórházban ellopják a csapot....mondjuk a németeknél...de persze ez nem genetika, hanem elmúltnegyvenév..
Ecshénk panaszlja az index új dizánnyolását, erre rámutatunk arra tényre, hogy a menők gyakorlatilag a 444-be vonultak, a drogos gonzónak, aki esetleg a joló ezomárok ízlését is megborzolókat í'kálhat, megcsinálták a cinkponthu-t, portfólióblogtündérekre fbogikakáék] és a…..
Marie Walewska 2014.03.18 22:08:05
@vészmadár (pica pica): számomra az a csodálatos, hogy te, akitől szerintem távol állnak a konvencionális dolgok és bármiféle ájult tekintélytisztelet, nem röhögöd magad szénné azon, hogy importált tömegekkel turbózzák a felvonulókat.
Marie Walewska 2014.03.19 22:30:27
@vészmadár (pica pica): Egyszer Bécsben véletlenül belekeveredtem egy melegfelvonulásba, de ezen kivül nem emlékszem arra, hogy bárhol külföldön pro vagy kontra bármilyen politikai vagy társadalmi tevékenységet fejtettem volna ki. Nem is tervezem :D
Marie Walewska 2014.03.20 08:08:42
@vészmadár (pica pica): :)))
Konkrétan, a gyerekeim még óvodások voltak, kinn voltunk Bécsben, anyaaa...nézzük meg, mi az a zenés karnevál a park másik felééén.....amúgy elsőre tényleg annak tűnt, tekintettel arra, hogy ott a nácikat jobban kordában tartják.
Térkép e táj jeligére: Helycegh Mályk, köszike!   kopi, paszta, tejbtök éshhh: Herczeg Márk utazás február 5., szerda 21:47 30   100 A lap utazási rovatának amerikai újságírója véletlenszerűen választott úti célul egy elsőre a turistáknak…..
Marie Walewska 2014.03.17 18:03:18
@Frick László Intézet: tudod, emlékszem, mikor régen megbeszéltük, hogy mindketten sznobok vagyunk. Volt is az a blogod, ha emlékszel
na szóval a lényeg, az is egyfajta sznobizmus, előítélet azért csipázni valakit, mert gummicsizmás. Csak, azért egy ország vezetéséhez ennél több kell.Másrészt, azért Ovi elég messze került a gummicsizmáktól, viszont kurvajól rájátszik még mindig arra, hoyg ő a nép egyszerű gyermeke. Te is ezt szopikálod még mindig.
Marie Walewska 2014.03.20 06:55:11
@Frick László Intézet: @A Hannibal Lektűr-attitűd: ezt én mondtam, nem Hanni. Bár tudom, hogy MI egyek vagyunk, sőt még a KUnbéla is mi vagyunk Hannival. Tehát az OVi...khm..fanságot én mondtam, nem Hanni, kár neki mindig ezzel visszavágni. Én viszont fenntartom. És ne gyere azzal, hoyg te elküldenéd szőlőbányásznak, mert érdekes módon egyetlen olyan cikkcsit sem láttam az utóbbi három évben itt, ami Ovit kritizálta volna. Nem, azt se mondd, te százszor megírtad...hol? Az nem kritika, hogy menjen szőlőbányásznak. Ahogy te szoktad mondani Dudi, légyszíves karikázd már be azokat a részeket a cikkeidben, ahol karikázod. Ja, és az nem kritika, hogy büdös gumicsizma meg rossz kommunikáció (és még csak nem is igaz, ördögien jól kommunikál, pompásan demagóg.)
Karikázz már be egy igazi kritikát, amit írtál róla.
Marie Walewska 2014.03.20 06:56:23
@Marie Walewska: ja, mármint karikázd be, ahol kritizálod...korán van még :D
Félelemben és rettegésben él az ország. Mesterházy Attila miniszterelnökjelölt rá is világított arra, hogy ma már névtelenül és a közvéleménykutatóknak sem merészelik elárulni az emberek pártválasztási titkaikat.  Mesterházy a trükköt is megadja, hogyan verhetjük át a…..
Marie Walewska 2014.03.16 09:21:01
@Frick László Intézet: láthatod, meg van az új névválasztás, az orosz balhénál Natasa voltam, most Walewska :)
Megjegyzem, a kérdésem elegante dobtad - nem kéne a lengyeleknek is szavazati jogot adni?
Marie Walewska 2014.03.16 12:44:07
@ripők: ugyan már, mit ne lehetne fikázni? Bármit lehet fikázni,ha valaki nagyon akarja. Nem értettél meg. Én azon vagyok elhűlve, hogy a kigondoltamot valami szellemi alkotóműhelynek akartátok / akarjátok láttatni,holott bármi marhaságot fel lehetett volna tenni cikkek helyett, akár egy részletet a Kis hercegből is, arra is pont azok a hozzászólások jöttek volna, hogy Totya buzi és szőrös a segge.
AMúgy, ha jól tudom, nők is voltak a tagok között, ezt meg végképp nem értem, mikor csajok röhögnek a fingáson.
Marie Walewska 2014.03.16 12:48:56
@ripők: A höröm "komolyságához" most mondd, mennyire gondoltam valami komoly dolognak, miközben MM képe az avatarom, vagy az Álom luxuskivitelben klasszikus képe. Ott is legalább 8 néven akartam cikkeket, csak a régi tagok fel akartak jelenteni emiatt, mert benne van a "szabálykönxvben" hogy csak egy néven lehet, amit nagyjából leszarok, de mivel van 3 társszerzőm, nyilván nem teszem meg velük, hogy törlik az ő cikkeiket is, mert én nem bírok magammal.