Regisztráció Blogot indítok
Adatok
winelover Mr. Red

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Wine Shack Szolgálati közlemény 2014.06.09 15:16:54
Mivel a webshopunk már éles, úgy döntöttünk, a blogot is oda költöztetjük. Reméljük ott is követitek majd az írásainkat! Katt ide, és már ott is vagytok: ..
Mondtam már, hogy azt szeretjük, ha egy belépőbor is abszolúte rendben van? Persze, hogy mondtam. Hát ez pont olyan. Emlékszem, amikor először jártam Gyöngyöstarjánban kóstolni, sikerült behúzni Ludányi Balázst és Losonci Bálintot egy körben. Csak néztem, mint a luki nyúl:…..
Leginkább azon pincéket kedveljük, ahol egy hektárról készül mondjuk 3 ezer palack, nincsen termékpiramis, és a borászat belépő tételei is teljes élményt nyújtanak. Ha mindehhez még jó árak is párosulnak, na az - fanfár és örömóda – a teljes gyönyör. Ehhez képest…..
Kiadó:FrontiersHonlapok:www.wingertheband.comfacebook.com/OfficialwingerA Winger majd' 30 éve alakult, ehhez képest nem lehet azt mondani, hogy a mindössze hat stúdióalbummal nagyon termékeny pályát futottak volna be. Na jó, ebben benne van az is, hogy a '90-es évek közepétől több…..
Wine Shack X-men - Kezdetek 2014.03.15 19:43:32
A borral kapcsolatos írásaim nagyjából három részre tagolhatóak. (A borral meglévő kapcsolatom ennél jóval többre, de azzal most nem untatlak benneteket.) Még a Hard Rock Magazin szerkesztőjeként kezdtem el amolyan nem tudományos de ismeretterjesztő firkálmányokat közölni erről…..