Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Igazsagot!!!

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem gondoltam volna, hogy lesz olyan Magyarország-kritikus cikk a nemzetközi sajtóban, ami még 2014-ben is képes felbosszantani, de az ABC, az ausztrál közmédia honlapjának friss írása elérte ezt nálam. Komolyan, a nagyját tényleg meg lehetett volna írni a klasszikus balliberális…..
Igazsagot!!! 2014.03.14 23:59:54
Igazságot!

A magyar politika rákfenéje mindenek felett a bizalmatlanság. Tömegek maradnak emiatt távol a szavazástól, miközben a Parlamentben Simon Gáborok sunnyognak. Pedig választások idején a szavazó kell legyen az Úr! Különben mi értelme volna az egésznek?
Vegyük hát kezünkbe a hatalmat! Tegyük világossá 2014 jelöltjei előtt: csak akkor számíthatnak a szavazatunkra, ha hivatalos hazugságvizsgálaton bizonyítják, hogy egyenes, tisztességes magyar politikusok! Hogy IGAZ emberek!
Gaz embert ne engedjünk az ország házába!
Ha te is így gondolod, küldd el ezt a felhívást minél több embernek, változtatás nélkül, úgy, ahogy te is kaptad! Beszéljetek róla családotoknak, ismerőseiteknek és ismeretleneknek! Mondjátok el a jelölteknek, bármely párthoz tartozzanak is. A felvonulásokon skandáljátok, hogy IGAZSÁGOT! Mostantól ez lesz a kötelék köztünk. Ez lesz a jelszavunk!

Mit tegyen egy jelölt, aki bizonyítani akarja, hogy IGAZ ember?
Meg kell írnia politikai önéletrajzát, melyben elszámol politikai és gazdasági múltjával, és közzé kell azt tennie az interneten.
Meg kell bíznia egy hatósági hazugságvizsgálót, hogy poligráfos vizsgálat keretében tegye fel a lent található kérdéseket, végezze el és értékelje ki a vizsgálatot legjobb tudása szerint.
A vizsgálat kezdetétől videóra kell venni a jelöltet, amit o a mérés összes adatával együtt nyilvánosságra hoz és elérhetővé tesz az interneten, hogy a jövőben modernebb technikával is újraértékelhető legyen.

Egyenes
Igaznak tartja a politikai önéletrajzában leírtakat?
Esküszik, hogy a politikai önéletrajza teljes, és abból semmi olyasmi nem hiányzik, ami érdemben befolyásolhatná munkáját képviselőként?
Esküszik, hogy törvénytelenül nem téveszti meg a választóit?

Tisztességes
Megvásárolható az ön véleménye?
Elfogadna ön törvénytelenül pénzt, vagyont vagy juttatást?
Esküszik, hogy küzdeni fog a korrupció ellen?

Magyar
Magyarország ellenségei az Ön ellenségei?
Szolgál ön külföldi érdeket Magyarország érdeke ellenében?
Esküszik, hogy hűen fogja szolgálni Magyarország érdekét?

Akkor vallhatja a képviselőjelölt IGAZ embernek magát, ha a lent felsorolt három kérdéskör egyikében sem vét egynél több hibát.
Az egy-egy hiba a poligráfos módszer fejletlensége miatt engedhető meg csupán. A mai hazugságvizsgálatokat ugyanis bár rendszeresen használják, de ma még nem adnak tökéletesen megbízható eredményt. A képviselőjelöltek habkönnyű ígéreteinél azonban sokkal jobbak. Igazából a legjobbak, amit 2014-ben Magyarországon kaphatunk...
Én csak IGAZ pártra és IGAZ emberre szavazok!

IGAZSÁGOT
Magyarországnak!