Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NapelemNapelem

58 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BEIJING — Hanergy Thin Film Power Group Ltd., Li Hejun milliárdos által irányított Kínai napenergia-berendezéseket gyártó cég, megnyitotta 60 kiskereskedelmi üzletét és “felhasználói élmény központját” az egész nemzetnek, hogy növeljék a szolgáltatás, értékesítés és…..
Inverter Growatt inverter 2015.06.26 09:09:21
inverterA Growatt inverter hatásfoka kiváló, ára pedig megfizethető, épp ezért nálunk is egyre keresettebb napelemes inverter. könnyen telepíthető Growatt inverter értékesítése a growatt.hu-n. Ha stabil napelemes invertert keres, akkor a Growatt inverter ideális választás. Az…..
Napelem rendszer Growatt inverter 2015.06.26 09:08:03
inverterA Growatt inverter hatásfoka magas, ára pedig megfizethető, épp ezért nálunk is egyre kedveltebb napelemes inverter. egyszerűen telepíthető Growatt inverter forgalmazása a growatt.hu-n. Ha stabil napelemes invertert keres, akkor a Growatt inverter tökéletes választás. Az…..
napelemA napelem a legújabb módszer napjainkban az elektromos áram termelésében. Mivel tetemes mennyiségű áramot lehet napelemmel előállítani jelentősen csökkenthető az áramszámla is, ezért egyre gyakoribb a napelem a magán házaknál is. Emellett a napelem roppantul…..
Solar napelem Napelemes rendszer 2015.06.26 09:04:31
napelemes rendszerA napelemes rendszerek igen népszerűek a társadalom körében és kapósságuk egyre csak permanensen nő. A napelemes rendszereknek hála minimalizálhatóak a számlák, sőt a napelemes rendszerek vásárlói kímélik környezetüket is, mivel a napelemes rendszerek…..
napelemEnergia a napelem segítségével. Ha ön is szeretne anyagilag függetlenné válni a szolgáltatóktól, a napelem tökéletes lehetőség. Sőt, amellett, hogy a napelem működtetésével hosszú távon minimalizálhatja kiadásait, még a környezetet is óvja, ha napelemet alkalmaz.…..
http://www.gsenapelem.hu  ..
http://www.gsenapelem.hu..
A minap szemtanúi lehettünk egy tökéletes üzleti vállalkozás létrejöttének, mely a Shenzen Growatt New Energy Co. Ltd és a piacvezető nemzetközi befektető óriás, a Sequoia Capital között született. Azóta a Sequoia Capitalnál lezárult az az egyéves ciklus, melynek során…..
Ausztria legnagyobb napenergia-napelem-üzeme épül, mintegy 7000 m²-es területen Grazban. A napenergia erőmű 3,5 millió kWh energiát termel évente. A stájer társaság építi az üzemet és a Solar Nahwärme GmbH üzemelteti. 2007-ben először 5000 m²-es területen, most pedig plussz…..
Volt egyszer egy kisváros Ausztriában, ahol nem volt jelentős az ipar és a kereskedelem. Napjainkban azonban az üzlet most virágzik, köszönhetően a helyi megújuló energiaforrásoknak. Güssing (lakosság: 4000) Kelet-Ausztriában található. 1988-ban a régióban a lakosság 27.000 fő…..
Tokió (AFP) - A napelem, amely hasonlít a hortenzia virágra egy új lehetőséget kínál a zöld energia területén Japánban, ahol egy tudós keresi a megoldást, hogy a megújuló energia jól nézzen ki. Egy olyan országban, ahol a szökőár váltott ki nukleáris katasztrófát…..
Japán megkezdte két úszó napenergia erőmű építését is, amely része lesz egy hatalmas, 60 megawattot is kitermelni képes úszó megújuló energia hálózatnak. (A fukushimai katasztrófa után Japán a második helyre zárkózott fel a napelem telepítések terén.)   Az egyik a Kyocera meglévő napenergia…..
Inverter Growatt inverter 2014.09.19 00:15:17
Az engedélyezés könnyű és gyors… Könnyen, gyorsan telepíthető inverter magyarországi raktárról! Az GROWATT gyári képviselőjeként, a régióban a kereskedelmen és a telepítésen kívül az általunk értékesített inverterek garanciás szerízét, és az oktatását is…..
Az ABB, az energetikai és automatizálási technológiák terén piacvezető cégcsoport, az iparágon belül a napelemes inverterek egyik legszélesebb termékkínálatát mutatja be a 2014. június 4-e és 6-a között, Münchenben megrendezendő Intersolar Europe szakkiállításon. Az ABB a…..
Az IEA arra figyelmeztetett, hogy az Egyesült Királyság nagyszabású napenergia szektora a bizonytalan jövővel néz szemben, ha a megújuló kötelezettség rendszer bezárja kapuit a következő évben.  Az Egyesült Királyság jelenleg a leggyorsabban növekvő közüzemi méretű…..
Az Európai Tanács felszólít, hogy 2030-ig 30%-al kell növelni a megújuló energiákat. Az Európai Tanácsnak ez egy ambiciózus célkitűzés a megújuló energiaforrások tekintetében.   Szeptember 3, 2014, Brüsszel – az EPIA támogatja az európai államfőket a célban, vagyis a…..
Térjünk vissza az eredeti példára, egy amerikai gyártó kereskedelmi ügyére. A tárgyalásos rendezés végrehajtásra került. Ez a megállapodás véget vetett a dömpingellenes ügyeknek és a szubvenciónak, ezáltal egyenlő versenyfeltételek alakultak ki. Miután egy rövid emelkedés…..
Amíg a megállapodás megszületik, a szokásos folyamat halad előre. Az amerikai kormány már gyűjti az előzetes adatokat, átlagosan 47 százalék a kínai import, és a Kereskedelmi Minisztérium folytatja a vizsgálatot: december 16 határidő. Ha a szabályok ismét a SolarWorld javára…..
A kínai kormány jelezte érdekeltségét a beszélgetés alatt - a felfüggesztési megállapodás tetszene neki, de ez idáig ez egy nem nyilvánosan kínált javaslat. Az eljárás az USA törvény szerint meghatározott, a kínai kormány tesz egy javaslatot, ha elfogadja a Kereskedelmi…..
Míg a SolarWorld kezében több az ász, egyszerűen a stratégiájuk a kivárás, illetve a blöff, mert az gyanítják, hogy a kínaiak nem komoly tárgyalásokat akarnak. Számos esetben a SolarWorld kijelentette, hogy hajlandó részt venni érdemi tárgyalásokban, amíg eleget tesznek két…..
A másik oldalon a SolarWorld és támogatói. Ezek közé tartozik több mint 250 vállalat, köztük sok berendezéseket gyártó cég, mint például a Future Energy. A 200 alkalmazottat foglalkoztató erős, Future Energy Savers egész Kaliforniában telepített napelemes rendszereket 1992 óta;…..
Az egyik oldalon, akkor a SolarWorld ellenfelei voltak. Köztük van egy csoport, a neve CASE, mely magába foglalja a kínai gyártókat és egyes telepítő cégeket, mint például a SolarCity és a REC Solar (ők az olcsó kínai import). A másik a Solar Energy Industries Association (SEIA)…..
Ez a történet hasonlóan hangzik, mint a SolarWorld esete. Azonban a cég nem a SolarWorld, azonban reméljük, hogy az eredmények hasonlóak lesznek. A múlt havi döntés értelmében a US Department of Commerce bevezette a dömpingellenes vámokat a tajvani és a kínai napelem gyártókkal…..
Néhány év után az amerikai napelem gyártó ipar felett sötét felhők gyülekeztek. Sok amerikai versenytárs távozott az üzletből, és maguk a vállalatok veszélyeztették önmagukat az árak alá vágásával. Kevés alternatíva maradt, egy vezérigazgató benyújtott egy keresetet a…..