Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miezazoldal?

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég volt itt a Piroslapon egy cikk - nem én írtam - amely arról szólt, hogy Kuncze Gábor egy fórumon kiosztja a HírTV-s riportert. A cím szerintem túlzás volt, a HírTV riportere nem hazudott, csak hozta a maga HírTV-s formáját, valóban eléggé rámenősen-félrevezetően…..
Miezazoldal? 2014.03.14 18:03:07
@Brendel Mátyás: Érdekes, amikor a másik kezeli le a tömeget akkor a demokrácia nagy semmibevételéről tartasz hegyi beszédet, de amikor tömegek közlik veled, hogy amit írsz az még a miszter presszó alkoholgőzös vitáihoz képest is ultraprimkó, agyhalott mocsok, ami csak lejáratja a baloldalt, akkor hirtelen már nem olyan fontos a vélemények eloszlása... Mondjuk ilyen fokú retardáltságot már tényleg csak egy vödör ignoranciával lehet elviselni, szóval pszichésen van értelme. És to be fair nincs az a troll, aki alul tudná múlni a szellemi szintedet, így meg tudom érteni, mikor összekevernek az imposztorokkal :D:D

Amúgy az IQ-t lehet így írni, csak betűvel. Nemes egyszerűséggel a statisztika szokásrendszere teszi legitimmé, mivel a szakág tele van x betűs rövidítésekkel, ez a fajta rövidítés lett a meghatározó, hogy ne kelljen folyamatosan a pontozással vesződni minden érték definiálásánál.

Erre nem érdemes reagálnod mellesleg, úgysem fogok válaszolni, nincs kedvem a továbbiakban férgeken taposni, túl könnyű játék, főleg ha a féreg évtizedek áskálódása után is csak féreg tudott maradni, mindazonáltal tanulságos ez a tömény szenny, ami egyben az életműved is. Részvétem.
Miezazoldal? 2014.03.14 18:04:33
@Miezazoldal?: Gyengébbek kedvéért: IQ kapcsán arra mutattam rá, hogy nálad a pont és nem a kedves kötekedőnél (vak tyúk is talál szemet.)